Loading

Astăzi, viceprimarul Virgil Pîrvulescu a înregistrat la Primăria Râmnicu Vâlcea hotărârile Consiliului Local de la ședința ordinară din 26 noiembrie 2020. Faptul că primarul, secretarul și consilierii locali PER – PSD au plecat din ședință sunt chestiuni de mai puțină importanță și sub nici o formă nu îl împiedică să-și facă treaba. Deci, cei 12 consilieri PNL-USR au considerat că trebuie să continuie ședința și să adopte cele mai bune hotărâri pentru orașul nostru și pentru locuitorii săi.

Printrele ce mai mai importante hotărâri aprobate se numără reducerea cu 49% a impozitului pe clădiri pentru antreprenorii afectați de virusul COVID-19, aprobarea bugetului pentru achiziționarea tabletelor pentru elevii din municipiu, aprobarea studuiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiție „Extindere rețea gaze naturale în Municipiul Râmnicu Vâlcea” și modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului, cu o reducere de aproximativ 20% a personalului.

În urma celor relatate, viceprimarul Pîrvulescu îndeamnă cetățenii să decidă singuri cine face circ și cine muncește pentru dezvoltarea orașului Râmnicu Vâlcea. Mai mult, legislația prevede că dacă secretarul nu va semna de legalitate proiectele, acestea ajung la Prefectură, unde vor primi sau nu viza de legalitate, mai susține viceprimarul Pîrvulescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.