Loading

Miercuri, 24 martie 2021, orele 12.30, mă îndreptam către Horezu. După Pasarela Oltchim, în fața mea, mașina 20 PPR, tot către Horezu. Mi-a atras atenția, evident ! Ce să caute mașina Piețe Prest pe acest traseu ? Am simțit că ceva nu e ok. Totuși, îmi văd de drum, merg liniștită. Am zis că înțeleg eu aiurea niște lucruri. La un moment dat, șoferul virează la dreapta. Zic, nu. Nu e ok. Am făcut și eu dreapta. A încetinit, eu l-am depășit. În oglindă l-am văzut cum, cu spatele, băga pe o alee, tot pe dreapta. Am mers mai în față și am întors. Am tras pe dreapta, m-am dat jos și ce să vezi ? Șoferul nostru deja băgase mașina în curte unde urma să descarce. Am purtat o discuție de câteva minute, i-am făcut poze și l-am întrebat de ce ?

Șoferul : Vă rog, vă implor, sunt amărât, sunt văduv, am doi copii…

Eu: Sunt mici copiii ?

Șoferul : Nu ! Vă rog, vă implor, nu-mi faceți rău ! Ce să fac, spuneți ce să fac ? Vă rog, nu scrieți ! Spuneți ce să fac ?

Eu : Dacă tot v-am prins aveți bun simț, măcar, și duceți-le înapoi !

Șoferul : Ziceți ?

Eu : Faceți ce vreți ! E rușine ! Păcat că vă pretați la o remorcă de lemne când curtea o aveți plină de lemne. Sunteți amărât ? Nu dvs stați în vila asta ?

Șoferul : Ba da, eu ! Dacă nu mă credeți vă invit în casă. Eu stau aici, nu le-am adus pentru altcineva. Vă implor, vă rog, nu-mi faceți rău !

Astăzi, angajați de la Piețe Prest, mi-au înroșit telefonul. Spun că șoferul Surdu a făcut tot ce i-a stat în putință să-și ia lemnele strânse cu „sudoarea frunții”, să le ducă în curtea sa. Am văzut ce amărât este domnul Surdu care stă într-o vilă, iar curtea-i gemea de alte lemne de foc de același soi, salcâm. Copiii dumnealui au apartamente în oraș. Tot angajații spun că el este susținut de Adriana Popescu, fiind adus de la CET, după ce dumneaei a ajuns director la Piețe Prest, iar acolo tot șofer preferat era. Surdu, astăzi a avut o atitudine relaxată, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Șoferul Surdu Ionel, contactat telefonic..

„ Doamne, dintr-o chestie de nimic…nu știu… aveți cuvântul meu de onoare și de om, o singură dată am fost astăzi la seră de am dus o blană. Nu am luat nici un băț… sunt camere…dacă am luat vreun băț… să mă împușcați…ce naiba…doar vorbim ca oamenii…nu ? Doamne, doamne, câte poate să însceneze lumea asta…așa ceva nu știu ? Pe cuvântul meu, ce o fi cu atâtea vorbe și atâtea chestii ? Nu înțeleg…nu știu…Am rămas pur și simplu blocat când am auzit așa ceva, dar e simplu acolo, sunt camere de la poartă și până în spate, s-ar vedea. Mașina personală eu la seră ? Doamne ferește ! Vedeți, uitați-vă și dvs și trageți concluziile…să vedeți lumea de ce este în stare și în ce postură vă pune și pe dvs…si pe mine…și…eu nu am făcut așa ceva…vă rog eu frumos…vedeți cum încheiați așa…

Adriana Popescu contactată telefonic..

„Domnul primar mi-a sesizat asta, știind de la dvs, și l-am băgat în comisia de disciplină. Ce puteam să fac altceva ? Că nu pot să-l penalizez așa. Categoric, comisia de disciplină va analiza abaterea. Cred că nu avem aceleași informații sau în orice caz, am altceva de făcut decât să stau să văd starea psihică a șoferilor mei. Doamnă, habar nu am ce specii se taie și cum se taie. Eu știu că am mașinile urmărite și se duc și le duc la seră. Asta este dispoziția mea”. Întrebată fiind cum a putut să ajungă la Bunești, dacă mașinile sunt urmărite, șefa Piețe Prest spune că „nu stă nimeni să se uite pe GPS în fiecare zi. Se uită când îi ies, decontează foaia de parcurs…unde ai dus mașina ? În cutare loc… Uite, ai avut o cursă în cutare loc… de ce ai avut cursa respectivă ? Trebuie să-i confirme foaia de parcurs pe cursa respectivă. Să fiu sinceră, nu știu acum ! Nu m-am lămurit pentru că asta se va vedea analizând în comisia de disciplină. N-am altă …nu pot să spun alt punct de vedere. Este un șofer al meu care a făcut o tâmpenie. A făcut o prostie ! Lăcomia este sursa tuturor relelor, zic eu ! Asta este !”

Popescu Adriana neagă faptul că cele întâmplate au avut loc cu știința ei, chiar dacă angajații ne spun că absolut nimic nu mișcă în acest SRL fără ca ea să știe. Mircia Gutău a refuzat să comenteze abaterea angajatului. Și pe bună dreptate ! Și nu mai lungim textul pentru a explica de ce. Înțelegeți voi de ce nu a vrut !

Intervenții de la prieteni…

„Bună… Am înțeles că ai urmărit un tip care căra în Bunești niste lemne taiate de prin Râmnic… :)))))) Omul e superfain, foarte mișto! Intenționa să le ducă unei familii din Bunești cu probleme financiare… Acum, tu știi. Tipul are bani încă dinainte să lucreze la Piețe Prest. Îl cunosc de cand eram copil. Aici lucrează de doar 4-5 ani. Sunt sigur că voiai să faci o știre pe tema asta. Tu știi ce să scrii. Doar că tipul nu e deloc unul cu probleme…

Așa este ! Nu este o persoană cu probleme financiară. Are bani, vilă, mașină și se pretează la o remorcă cu lemne…Ce familie cu probleme financiare ? De ce nu a spus acest lucru ? Pe bune ! Eram mai mult decât înțelegătoare. Îi făceam și un articol de bine, dacă făcea acest gest !!! Prietene, le avea pentru el ! El este amărât și văduv și curtea trebuia umplută cu lemne, până la refuz !!!

Concluzia este una singură: domnule Surdu, nu mai furați lemnele din Râmnic ! Nu le mai duceți acasă la dvs, cu mașina firmei și pe motorina firmei ! Data viitoare, furați cu mașina personală, că nu o să mă mai prind !!! De ce am făcut articol ? Simplu ! Nu pot să fiu complice la furt de lemne !

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.