276 total views

….că marii liberali de la București doar nu au fost invitați la Vâlcea să vadă ei ce n-a văzut lumea și apoi să plece, în condițiile în care după recepție se duc la Club că șampania e la rece și-și așteaptă consumatorii de „calitate”.

Vineri, 29 noiembrie, începând cu orele 16.00, se inaugurează proiectul unic în România, „artera de legătură între Bulevardele Nicolae Bălcescu şi Tineretului şi rampele la pasajul Tudor Vladimirescu” și cu această ocazie, artera de circulație, va fi deschisă traficului auto. Din informații sigure, la inaugurare au fost invitați de către primarul Mircia Gutău, ministrul Finațelor Publice – Florin Cîțu, al 68-lea prim-ministru al României – Ludovic Orban, dar și ministrul Dezvoltării – Ion Ștefan.

Acum, dacă cei trei liberali unși pe funcții mai mari decât ei, vor da curs invitației, avem o problemă, pentru că noi nu credem în povești de genul: nu țin cont de coloratura politică, ci ne permitem să speculăm „o iubire” politică, dar tacită, între Gutău și compania. Edilul nu mai poate intra în PNL nici pe ușa din față și nici pe cea din dos, vorba unui bun prieten „es clus”. El a hotărât de mult pe cine iubește și „ăștia” în nici un caz nu sunt liberalii locali, pentru că singur și-a bătut cuie în talpă când l-a jignit pe Orban, când a spus că liberalii nu mai intră în consiliul local ori când nu a vrut să-i pună la dispoziție președintelui țării, Sala Sporturilor, pentru campania electorală din turul I al alegerilor prezidențiale.

Așadar, un protocol ascuns ar putea lua naștere, după inaugurarea arterelor de circulație, la un spriț bine meritat, la Club Stephany, unde s-ar putea negocia capul lui Costică Rădulescu.

Intre Gutău și Rădulescu sunt tensiuni mari, spun pesediștii „autentici”, și prima dovadă o vom avea chiar de 1 Decembrie, de „Ziua Națională A României” când cei doi edili nu mai fac împreună „petreceri” publice. Costică organizează prin Centrul Județean de Cultură un concert extraordinar, care se va desfășura în Cartierul Ostroveni, în parcarea de lângă Casa Științei, cu începere de la ora 16.00, iar Mircică organizează pe scena din centrul orașului, începând cu orele 17.00, un alt spectacol.

Deci, Gutău nu a vrut să împartă scena centrală cu Rădulescu, semn că liberalii nu degeaba au fost invitați la marea inauguare, dar așa cum spuneam, probabil pentru o negociere. Sigur vă întrebați ce ar avea de negociat. Păi, cei mai puțin avizați de jocurile politice, nu știu că nea Costică e la mâna lui Mircică 100 la 1000. Dacă primarul negociază cu Orban o alianță tacită, Costică, consilierul județean, se poate trezi la prima ședință, de CJ, cu un proiect de hotărâre pentru revocarea lui din „foncția” de „mare” președinte al județului. Pam-pam!

Pe lângă toate cele speculate, mai adăugăm că îl suspectăm pe Costică Rădulescu de discriminarea râmnicenilor, pentru că atunci când a hotărât să organizeze în Cartierul Ostroveni un spectacol de 1 Decembrie, știind că există un foarte mare risc ca cei din cartierele Nord, Traian, Centru, Petrișor, și 1 Mai să nu ajungă la acest eveniment, asta a făcut. Mai mult, pentru că a ales Cartierul Ostroveni, speculăm și ideea unei campanii preelectorale pe bani publici, în zona de unde vin cele mai multe voturi și nu din raționament, ci din cu totul alte motive pe care nu dorim a le menționa, dar cei mari înțeleg cu siguranță la ce ne-am referit.

În plus, Mircică nu organizează doar un simplu spectacol, ci inaugurează și deschiderea „Târgului de Iarnă”, eveniment în care va avea loc și aprinderea iluminatului festiv. Unde vor fi râmnicenii de 1 Decembrie, la Mircică sau la Costică? Eu voi fi sigur la Mircică, el este conducătorul suprem! Și dacă marii liberali nu vin, n-am omorât pe nimeni, dar sigur le dăm unora de gândit, una… alta…Sincer, ne este milă de constructorii care vor plăti masa după toți activiștii „periști” și nu numai, care au fost chemați la sindrofie. Se vehiculează peste 500 de membri!!!

Câți din imagine sunt ai lui Mircică și câți ai lui Costică? 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.