254 total views

„Băi” stimate consilier județean, că altfel nu mai avem cum să te numim, unii, că președintele nostru nu avem cum, că nu noi te-am ales, ci un grup de interese care ni te-a băgat pe „gât” nouă vâlcenilor, cât timp ne mai crezi proști?

 

După turul II al alegerilor, consilierul județean Rădulescu, s-a lăudat pe facebook că…

„ la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, PSD a obținut un număr de 45.747 voturi, reprezentând în procente 29.94%, iar în primul tur al alegerilor prezidențiale a obținut un număr de 51.170 voturi, reprezentând 32,57%. În cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, creșterea a fost semnificativă, PSD obținând un număr de 78.719 voturi, respectiv 46.42%. Acest lucru înseamnă 32.972 de voturi în plus față de alegerile europarlamentare și 27.549 de voturi față de primul scrutin al acestor alegeri. Prin munca lor, pesediștii vâlceni au înregistrat o creștere a numărului de voturi, așa cum reiese din rezultatele centralizate de Biroul Electoral Județean”

….și uite așa ce șmecher este el și noi nu știm.

Nea Costică, toți, dar toți primarii după turul II de la prezidențiale s-au plâns de masa mare de votanți care a umplut listele suplimentare. Unde? Mai ales în Sud-ul județului!!! Dragi vâlceni, consilierul „pesede” Costică se pare că a primit ordin de la București să completeze regiunea Sud-Vest Oltenia cu o pata de culoare roșie că nu dă bine pe harta României (vezi foto atașat) și riscă să-și piardă „foncția” de mare șef al PSD-ului la Vâlcea. Știm cu toții că tot mișelește a fost pus și în capul organizației, cum ț ani.

 

Și Costică ce face?

Păi ce să facă, se pare că s-a conformat și a început să împrumute cetățeni „valabili” din județele vecine – Olt, Dolj și Gorj. Și uite așa listele suplimentare din secțiile de votare ale UAT-urilor din Sud, și nu numai, au adunat plusul lui de 33.000 de voturi. Un plus cu care se mai și laudă. Păi să facă AEP public listele suplimentare, să vedem și noi de unde sunt voturile în plus. Sunt pe bune sau sunt împrumutate? Ce zici Costică, vrei?

La Olănești dintr-o dată vin 2 autocare și chipurile se cazează oamenii, dar seara s-au râzgândit că era frig și au plecat de unde au venit. Echipa de fotbal a comunei Gușoeni și vecinii din Mădulari au zis că la Gușoeni secțiile de votare sunt mai frumoase. La Drăgășani măcar e municipiu, puteau fi destui rătăciți prin zonă, chiar dacă nu aveau ce face. La Ocnele Mari, primarul nu știe nici el de unde au venit votanții suplimentari. Se pare că inclusiv la Gheoroiu s-a făcut turism în ziua votului Și tot așa…

Aproape fiecare UAT din județul Vâlcea a avut pe listele suplimentare un număr de votanți între 150 – 250.

Bă pesedeilor, nu vă e rușine? Bă da voi nu mai aveți nici un gram de bun simț? Cum puteți bă să vă lăudați că furați?

Acest articol este scris la comanda primarilor care nu au reușit să facă numărul de voturi impus și au fost sancționați :)))))

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.