2,704 total views

…și uite așa gsp.ro definește eșecul SCM ca fiind un „duș rece ca iarna!”, după ce a primit 17 goluri de la Gyor și a pierdut categoric în fața acesteia, scor 20-37, într-un meci din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Gyor a venit la Râmnicu Vâlcea cu toate cele 8 handbaliste care acum două săptămâni jucau finala Campionatului European din Danemarca: 4 norvegience și 4 franțuzoaice. Cea mai puternică echipă din lume a jucat cel mai bun handbal și a aplicat formației române cea mai severă corecție din istorie. Niciodată Gyor nu câștigase la Râmnicu Vâlcea la o diferență mai mare de 10 goluri. A făcut-o acum, la 17 goluri! La cum s-a jucat pe teren, pe tot parcursul jocului, te întrebi dacă Vâlcea e o echipă de Liga Campionilor sau dacă Gyor nu ar trebui trimisă direct în Final Four, pentru că oricum nu face decât să bifeze succes după succes? Vine dintr-o altă galaxie!”, titrează gsp.ro care mai susține că echipa vâlceană a fost o echipă timorată, care a intrat pe teren cu frica de a nu încasa prea multe goluri! Deși SCM speră în continuare la „optimi” în Liga Campionilor, a suferit, a 6-a înfrângere consecutivă în actuala ediție a Ligii, dar mai are speranțe să prindă locul 6 în grupă. Pentru asta însă trebuie să câștige săptămâna viitoare la Koprivnica cu Podravka Vegeta, o echipă apropiată ca valoare de lotul vâlcean.

Totuși, SCM are un meci decisiv și miercuri 13 ianuarie, la Brașov, cu HCM Zalău, meci care nu va încurca deplasarea în Croația, duminică 17 ianuarie 2021. Mai mult, surse demne de încredere susțin că primarul Mircia Gutău a avut o ieșire nervoasă, strigând la antrenor – „vă bateți joc de noi?”. Edilul era îndreptățit să aibă această ieșire, bugetul alocat este unul substanțial și vedem un dezastru pentru a 6-a oară, cum menționează gsp.ro.

Pentru toate acestea se pun niște întrebări de bun simț și care ar trebui să-și găsească și un răspuns din partea conducerii SCM și nu numai…

Care să fie cauza pentru care echipa adună în palmaresul său înfrângere după înfrângere ?

Concret, de ce s-a ajuns aici ?

Cine răspune pentru dezastrul în care se află echipa ?

Și ar mai fi, dar ne oprim aici !

Această știre conține informații din platforma online a gsp.ro

Înainte de meci, Virgil Pîrvulescu a menționat într-o postare că va continua să susțină bugetul, la nivelul anului 2020, pentru menținerea activității SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin în anul 2021, cu precizarea ca suma să fie folosită strict pentru acoperirea contractelor de activitate al sportivelor și a stafului tehnic – antrenor principal, antrenor secund, antrenor cu portarii, preparator fizic, specialist maseur, specialist recuperare.

„Suntem total atașați de sportivele nostre, le susținem performanța și ne dorim să le vedem pe prima treaptă a podiumului, indiferent de competiție. Nu ne dorim să distrugem! Ceea ce ne preocupă este să construim transparent și cu simț de răspundere față de banul public. De asemenea, ne vom îndrepta atenția către sportul de masă, în esență, sportul în unitățile de învățământ, ce va deveni o prioritate a Alianței pentru Râmnic.”

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.