2,469 total views

Acțiunile din ultima perioadă, pe care acesta le întreprinde, ne arată că se pune la adăpost pentru o eventuală debarcare de la Primărie. Aceleași acțiuni ne arată teama care a pus stăpânire pe el, de ceva vreme, iar declarațiile publice întăresc ce va urma. Una peste alta, se vede de la o poștă că primarul se pune la adăpost. Exact așa cum a făcut când procurorii DNA i-au deschis primul dosar, cel pentru luare de mită, și a vândut tot ce a avut pe numele lui – 8 apartamente, 4 garsoniere – în câteva zile.

Mariana Gutău – teren pentru Biroul Notarial

Întâi se asigură că soția lui devine proprietară de drept pe terenul pe care-l ocupă prin concesionare. În acest caz, pericolul care îi paște, dacă nu mai iese primar, este ca noul primar să aplice corect legea, să constate că notariatul Gutău a concesionat 19 mp și a construit pe 29 mp, iar în virtutea acestei încălcări intenționate, să rezilieze concesionarea și să someze notarul public – Mariana Gutău – să elibereze cei 29 mp. Delicat nu? Așa-i pentru infractori când aplici legea corect.

Concluzia ?

Dacă este așa de sigur că iese din nou primar, de ce așa grabă cu vânzarea celor 29 mp ? O poate face liniștit, cu majoritatea absolută PER, în următorii 4 ani, oricând până în 2024

20 de blocuri noi

Mai nou, apare cu declarații legate de strada din spatele noului mall și ne explică dumnealui cum a negociat el cu investitorul și cum a obținut cedarea acelei străzi, gata făcute, către primărie. Ne crede necunoscători, clar. Orice investitor cedează calea de acces, pentru că urmează utilitățile să fie făcute pe banii orașului – iluminatul public, programele de intreținere și curățenie, etc. Toți investitorii fac asta pentru că vor ca PRIMĂRIA să se ocupe de aceste servicii și să investească milioane de lei în acele străzi. Dar partea cea mai interesantă nu este în această cedare. Gutău afirmă că niște investitori olandezi urmează să construiască blocuri acolo. Noi avem informații că olandezii aceia n-ar fi chiar … olandezi… și că terenul cu pricina este antamat de acum ceva ani, de când tot Gutău a semnat autorizația de construire a noului mall, iar acum, olandejii care construiesc se grăbesc să vândă. Au spart terenul în mai multe loturi. Primăria le-a dat la urgență PUZ și PUD după dorința lor, iar ei, presupunem 5 olandezi, pentru că terenul a fost împărțit în 5 loturi, este scos la vânzare. Milioane de euro, în total peste 5,7 milioane de euro fără TVA. O grămadă de bani.

Concluzia ?

Pe olandezi nu i-a văzut nimeni, terenul este la vânzare la una dintre cele mai bune agenții imobiliare din oraș, iar pentru veridicitate atașăm imagini cu anunțul de vânzare a terenului, împărțit pe loturi.

Gutău spală putina

Asta ne arată aceste acțiuni, că el nu poate risca să fie obligat de noul primar să-și demoleze construcția soției, notarul Mariana Gutău, pentru eliberarea terenului ocupat ilegal. Nu poate risca să rămână cu terenul din spatele mall-ului pășune pentru cârtițe, pentru că noul primar nu va semna niciodată autorizații de construire blocuri P+14, pentru mii de apartamente. Pe unde vor pleca sute, poate mii de mașini dimineața din zona aceea? Prin sensul giratoriu de la APM? Prin pasajul Hervil? Zona nu este pregătită să preia un asemenea trafic, o să fie un dezastru total, tocmai ce s-a încercat ceva cu sensurile unice în zonă..și nu a mers.

Este remarcabil cum Gutău, votat de cei din Ostroveni în mare parte, alocă resursele orașului pentru acea stradă. Câți dintre cei care locuiesc în Ostroveni și care au salariul minim pe economie, vor simți beneficiile cheltuirii a milioane de lei, din banii lor, pentru realizarea acelei străzi? Se vor sui în taxiuri și vor comanda o călătorie pe noua stradă din spatele mall-ului, să admire realizările de excepție ale unicului, celui mai bun primar din istoria Râmnicului, salvatorul lui ? Apoi, se vor întoarce în Ostroveni pentru a mirosi panseluțele și să se odihnească pe băncuțe…?!?!

Cum spuneați ? Gutău nu poate fi înlăturat decât prin vot ?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.