Loading

….o sumă jenantă de altfel, ținând cont de valoarea contractelor încasate de la Primăria Râmnicu Vâlcea, în ultimii 5 ani. 

Pe ordinea de zi a ședinței, din data de 30 iunie, se află și proiectul de hotărâre privind „rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal, pentru anul 2021”, prin majorarea acestuia cu suma de 4500 lei. De menționat că bugetul SCM, astfel rectificat, ajunge la valoarea totală de 10.840.000 lei.

Potrivit „referat de aprobare” suma de 4.500 lei este compusă din 3.000 lei sponsorizare încasată de la Xavitel SRL și 1.500 lei sponsorizare încasată de la Ralunic SRL. Suma va fi folosită pentru plata cheltuielilor de deplasare internă, secția handbal.

În legislația 2016-2020, Ralunic SRL nu a sponsorizat cu un leu echipa de handbal, deși este o societate abonată la aproape toate lucrările municipiului. Acum, în 2021, vedem că s-a trezit din adormire și începe să facă sponsorizări către SCM Râmnic Vâlcea. Oare de ce? O noutate este și acest proiect de hotărâre privind aprobarea de către Consiliul Local a tuturor sponsorizărilor către SCM Râmnicu Vâlcea. În legislația anterioară, unul sau două astfel de proiecte au mai fost supuse aprobării, deși SCM a obținut venituri din sponsorizări/publicitate/donații de la multe alte societăți, sume ce nu au fost virate în contul acesteia cu votul CL.

În loc de concluzii

Tot pe ordinea de zi a ședinței din 30 iunie se află și proiectul privind „aprobarea asocierii municipiului Râmnicu Vâlcea cu Județul Vâlcea (Consiliul Județean), în vederea susținerii sportului de performanță în cadrul competițiilor sportive derulate de SCM, precum și aprobarea modelului cadru al contractului de asociere”. Așadar, pentru realizarea obiectului contractului de asociere, Consiliul Județean Vâlcea va aloca suma de 600.000 lei, în două tranșe a câte 300.000 lei fiecare, în cursul exercițiului bugetar 2021

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.