Loading

… și lucrăm cu materialul clientului care promovează la nivel național județul Vâlcea în care apar cele 3 țări..

Ne-a atras atenția un articol apărut în presa națională, preluat de un ziar local, în care Constantin Rădulescu își expune limitele și recunoaște incompetența. În loc să spună adevărul, că PSD e pe ducă pentru că are lideri corupți, hoți sau incompetenți, ne spune că partidul trebuie să se rebrenduiască.

Ne argumentează cu cele 7450 miliarde de lei vechi (e tânăr totuși, nu înțelegem de ce mai prezintă sume în lei vechi), 745 milioane de lei – aproximativ 150 milioane de euro – pe care PSD le-a investit în județul nostru (zici că e investitor venit să-și bage banii proprii la noi în județ, parcă nu sunt tot banii noștri..) și cu toate astea a pierdut alegerile europarlamentare. Tot el ne spune că nicio școală nu va mai avea toaleta în fundul curții.

Dar cea mai tare emanație este cea cu „în județul Vâlcea sunt 3 țări !!! Ardealul, Muntenia și Oltenia. Lăsăm de-o parte exprimarea „3 țări într-un județ”, nefericită, să folosesc un eufemism.

Pentru Rădulescu educația a fost ceva opțional, opțional la activitatea de activist în PSD, băgăm seama. O brumă de geografie știe oricine. Ceea ce numește el țări sunt de fapt regiuni ale unei țări numite ROMÂNIA. Nu-mi imaginez ce e în capul acestui individ !

1. PSD a pierdut alegerile pentru că, deși a avut 150 milioane de euro, acum, după 4 ani de cheltuit cei 150 milioane euro, abia acum ne spune ca NU O SĂ MAI AVEM ȘCOLI CU TOALETA ÎN FUNDUL CURȚII !!!

2. PSD a pierdut alegerile pentru că cei 150 milioane de euro s-au transferat, prin contracte și achiziții cu dedicație, către afaceriștii PSD sau legați de PSD. Nu s-au făcut investiții pentru oameni, s-au făcut investiții ca să se poată sifona cei 150 milioane de euro.

3. PSD poate să aibă și 500 de milioane de euro, școlile tot cu toaleta în fundul curții vor rămâne, pentru că vor fura ei aproape tot.

4. Vă recomand să vă rebrenduiți în CIUMA ROȘIE. Este deja consacrat, are claritate, are priză la public, vă identifică foarte bine, nu trebuie să mai investiți aproape deloc în popularizarea noului nume „CR” – Ciuma Roșie

5. Cu lideri precum Rădulescu, PSD are un singur viitor, MUZEUL

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.