Loading

Nu am putut, astăzi, să nu remarc un articol scris de un jurnalist care pe vremuri promitea multe. Pe lângă faptul că articolul poate fi numit ca fiind cel mai prost din cariera lui, de până acum, ne „obligă” să-i atragem atenția lui Virgil Pîrvulescu și să-i spunem că negreșit trebuie să-i mulțumească jurnalistului care este extrem de atent la cariera lui…

Crișule, ai ajuns precum pseudojurnalistul care în anii ’90 publica în „Evenimentul Zilei” articolul cu „găina care a născut pui vii”. Cu articolul de astăzi dovedești din plin că tu ești cel în corzi. Ești împins de la spate de cineva să publici tot felul de denigrări la adresa lui Virgil Pîrvulescu.

DEVASTATOR de slab este articolul publicat astăzi…

Documentele publicate arată foarte clar că Virgil Pîrvulescu și-a făcut treaba foarte bine. Asta trebuia să facă din funcția pe care o ocupa: să se asigure că statul își va încasa sumele restante de la insolventul ROMSOFT. În acest sens, V.P., a făcut adrese pentru a se asigura că eventualele ilegalități financiare sunt demascate, iar statul își va recupera banii.

Dacă nu făcea aceste adrese atunci putea să fie foarte bine acuzat de favorizarea administratorului/agentului economic, în defavoarea statului. Documentul nr. 2 pe care tu îl prezinți arată cum administratorul ROMSOFT, înainte să bage firma în insolvență, face o cumpărare fictivă a unui teren în Brașov și sifonează din conturile ROMSOFT peste 2 milioane de lei, în condițiile în care plătește în avans tot prețul terenului, iar actele finale de vânzare-cumpărare nu se mai fac..!!!

Alooo, Crișule, nu se mai fac !!!

Administratorul ROMSOFT scoate din firmă 2 milioane de lei, plătește avansul la un teren pe care nu mai face actele de vânzare-cumpărare!! Adică ROMSOFT rămâne și fără cele 2 milioane de lei și fără teren. După care își bagă firma în insolvență. Sifonărie pe față !!! Ce voiai să facă Virgil Pîrvulescu din funcția pe care o deținea și din care trebuia să apere interesele statului ?

Virgil Pîrvulescu a procedat ca la carte. A descoperit frauda și a sesizat organele abilitate ale statului, plus casa de insolvență, pentru a se asigura că toată lumea este la curent cu această infractiune !

Putem spune tare, Felicitări, Virgil Pîrvulescu, pentru demersurile făcute! Dacă toți șefii de finanțe din România ar fi procedat în acest fel nu mai aveau miile de țepe cu insolvențele, mii de miliarde de lei evaporați, iar statul singurul păgubit !

Crișule, tu ai citit ce ai scris ?

Cred că nu, din moment ce nu există nicio legătură între titlu și conținutul articolului. Încă ceva: se vede de la o poștă că primești subiecte servite. Cel mai probabil Gutău l-a luat pe Gogîrnoiu în echipa lui pentru că avea nevoie de informații despre Virgil, din interiorul finanțelor. Presupun că Gogîrnoiu, la solicitarea lui Gutău, ori a plecat din finanțe cu valiza de documente și acum scoate din ea ori apelează la colaboratorii pe care îi mai are în finanțe pentru a-i furniza copii după documente interne, iar Gutău redirecționează documentele cu pricina către tine, să le publici.
Ăsta e traseul, nu?

Documentele pe care le-ai publicat nu sunt publice, au caracter intern și conțin date personale și informații nedestinate publicului larg. Documentele respective au ajuns în posesia ta printr-o infracțiune. Cel din ANAF care a fotocopiat și a trimis mai departe a comis o ilegalitate.

Virgil Pîrvulescu trebuie să-ți mulțumească pentru că îl ajuți să-i crească notorietatea, în special pentru că articolul prezintă calitățile morale ale viitorului PRIMAR.

Virgil Pîrvulescu desfășoară o activitate fără de pată, iar firma soției, așa cum susține celălalt partener Romsoft, este de departe este cea mai profesionistă firmă în domeniul ei de activitate.

Și asta o spune un privat, nu o primărie !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.