909 total views

Suntem informați că se continuă lucrările de modernizare pe DJ 703 L, prin asfaltarea a încă 2 km pe un nou tronson de drum. Sectorul care urmează să fie asfaltat pornește de la Jiblea, de la intersecția cu DJ 703 G și se continuă până în fața sediului Poliției din Dăești.

Președintele CJ Vâlcea, Rădulescu Constantin, susține că a dat dispoziție ca pe acest tronson de drum să fie refăcute inclusiv acostamentele, iar podurile și podețele să fie puse la punct, dar și montarea indicatoarelor pentru semnalizare rutieră. După 5 ani de mandat, Rădulescu și-a dat seama că „drumul este unul extrem de important și foarte circulat, fiind o variantă de ocolire a DN 7”. Incredibil cum doar politic joacă acest șef de județ orice investiție pe care o face cu un interes anume și nu că trebuie!!! La Dăești, dați-ne voie să spunem că asfaltarea asta așa dintr-o dată parcă ar avea legătură cu varianta eșuată, dar mult promovată. Noi credem că a fost o înțelegere de genul – „eu Rădulescu îți asfaltez ție primarule liberal 2 km de drum, iar tu dai avizul pentru varianta ocolitoare!!! După îți mai asfaltez 2 km!!!”.

Nu? Nu a fost așa? Aia e, am zis și noi, nu am dat cu parul! Ne cerem scuze! Avem dreptul la opinie, domnule Rădulescu? Și apropo: „calitatea” drumului deja asfaltat iese la suprafață! Despre drumul pe care spuneți că-l aveți deja în lucru, cu fonduri europene, cel care traversează comunele Sălătrucel și Berislăvești, având punct final în județul Argeș, la Șiuci, la fel…iese „calitatea” prin el!!! Civil Speed și Andreea Popescu știu cel mai bine ce calitate aveți la lucrările efectuate atât de RAJDP cât și de alți constructori…

În loc de concluzii,

De fiecare dată acest șef de județ apare în filmările publicate, atenție!, pe contul său de fb și în nici un caz pe contul de fb „Consiliul Județean Vâlcea”, alături de edilul primăriei unde are sectoare DJ pe care le asfaltează. Aici, liberalul Popolan, ori i-a dat cu flit ori a fost plecat, tocmai în ziua în care se asfalta!!! Nu e greu să înțelegi ce relație este între cei doi edili! Să vii după 5 ani de mandat să spui că acest DJ este extrem de important și foarte circulat, în condițiile în care drumul este PRAF de ani de zile și mulți știm că efectiv s-a refuzat asfaltarea, pentru că administrația Dăești este una liberală, înseamnă să calci peste cadavre să faci o asemenea promovare!!! Pe această „variantă” când toți ne rupeam mașinile, Rădulescu dormea! Acum s-a trezit! Noi s-ar putea să avem dreptate, Rădulescu asfaltează exact cu o săptămână înainte de termenul procesului – CNAIR/Primăria Dăești – 19 octombrie – pentru anulare act administrativ (adică avizul negativ emis de UAT Dăești)!!!

Prostiți pe cine vreți, stimabile „șef”, nu pe noi!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.