662 total views

…unde primarul comunei, pe lângă faptul că la doar un an de mandat este apreciat de toți cetățenii, acum, în urma unei postări care demonstrează cât de mult îl interesează soarta locuitorilor, a primit foarte multe felicitări și cuvinte de laudă. Și, evident, a crescut și mai mult în ochii locuitorilor, ca și reprezentant al lor.

Este știut că ceea ce se întâmplă într-o administrație publică locală – PRIMĂRIE – are un impact profund asupra cetățenilor. Dacă ne uităm în stânga sau în dreapta, în județul Vâlcea, putem vedea administrații locale eficiente/rentabile, dar și administrații ineficiente/falimentare. Avem primari vrednici, primari puturoși, dar și primari nepricepuți, să nu spunem proști. În cea din ultimă categorie se înscriu mulți edili din acest județ, în penultima suficienți, iar vrednici foarte puțini.

Totuși, întotdeauna, succesul sau insuccesul vine din mai multe perspective – resursele financiare, managementul practicat, motivația, informația, tipul de comunicare folosit, relațiile politice utilizate și lista poate continua. Toate acestea fiind de fapt armele de succes sau insucces ale unei administrații. Chiar dacă mulți primari nu le folosesc la adevărata lor valoare, nu putem spune același lucru și despre administrația Mateești, unde PSD a avut mână bună, iar Cosmin Anghelescu pentru că a crezut în el nu s-a descurajat și a continuat să candideze, după mai multe eșecuri.

Astăzi duce un mandat de succes alături de viceprimarul Deaconescu Cristinel, cu care face o echipă foarte bună. Zilele trecute, mergând pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor din comună, nu a uitat să o viziteze pe Alexie Paraschiva, din satul Turcești, care în această lună a împlinit frumoasa vârstă de 92 de ani. Cu această ocazie i-a făcut cadou un tort, dar și alte produse atât de necesare pentru traiul zilnic, urându-i multă sănătate și La mulți ani! Edilul susține că niciodată nu-i va uita pe bătrânii din comunitate, iar ei vor ocupa întotdeauna un loc special în inima sa!

Valeria Manea spune „bravo, primarului nostru! Este mare lucru să conduci o comunitate nu numai politic, ci și cu inima și sufletul. Felicitări, Cosmin!”. Mona Ady îi spune edilului: „nu am cuvinte să-ți pot mulțumi pentru gestul făcut față de bunica mea. Noi nu putem fi lângă ea în această zi și din păcate nici în celelalte. Văzând-o cu lacrimi în ochi de bucurie ne-ai umplut și nouă ochii și inimile de lacrimi și bucurie”, și multe astfel de mesaje se regăsesc în comentariile de la postare.

Peste 200 de comentarii, de la „jos pălăria pentru dvs, un gest frumos, asta înseamnă să fi om, până la „respect domnului primar”. La rândul nostru îl felicităm pe acest tânăr primar, care din primul său an de mandat a redat locuitorilor speranța că pot trăi și ei în condiții normale de viață. „Liberalul” Alexie a fost un primar execrabil!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.