1,110 total views

…pur politic, în al 12-lea ceas, cu privire la problema întârzierii livrării agentului termic către populație în anumite zone ale municipiului, să ascundă de fapt realitatea. Care realitate? Foarte mulți susțin că pentru CET falimentul bate la ușă, societatea scăldându-se într-un management defectuos, având se pare și indicatori financiari dezastruoși!!! Cu un Prală Ștefan administrator special, orice e posibil. Pe unde a fost a distrus, iar averea i-a crescut, CONSIDERABIL!


Totuși, și la ora actuală, cel mai afectat de acest disconfort este Cartierul Ostroveni, unde școli și grădinițe nu au căldură, în condițiile în care există clase cu un program de 7,8 ore/zi. Copiii învață în frig!!!


„Mai bine pe online decât 8h/zi în frig la școală. Manca v-ar falimentul de nesimțiți, voi ăștia de la CET, ca țineți oamenii în CASE să înghețe și copiii în frig…Și vă mirați că aveți cazuri de Covid printre copii??? Fir-aț-ai drac să fiți!!!! Toată vara nu ați fost capabili să faceți lucrările necesare, să schimbați țevile, v-a găsit acum schimbarea! Facturile le vreți plătite, nu? Taxele și impozitele le vreți plătite nu? Păi domnilor aleși locali, ieșiți de la căldurică și mergeți pe teren să vedeți cum își desfășoară Doreii lucrarea… Stați și dvs în frig așa cum stăm și noi și copiii noștri!!! Că de aia v-am votat și de asta v-am dat votul meu… că am crezut că sunteți pentru cetățeni!!!”, acesta fiind „urletul” unui cetățean care stă în frig.

În „sentimentul” textului văzut cu siguranță de oficialități, șeful județului iese public și face o informare, una care pe site-ul oficial al CET Govora nu o găsim!!! Această societate nu comunică problemele cu care se confruntă, iar cetățenii nu știu de ce de exemplu ieri nu au avut apă caldă, unii. 80% din populația municipiului nici nu știe să se uite pe portalul online al CET Govora pentru a vedea anunțurile – de ce nu au apă rece, caldă, căldură. Consiliul Județean, la fel, nu face public nimic din activitatea CET, pe paginile de fb ale acestei instituții, cât și a președintelui, găsim doar laude despre „măria sa”.

„Consiliul Judeţean Vâlcea a continuat activităţile de verificare (este o clădire și nu poate face verificări, dar trecem peste), la faţa locului, a tuturor zonelor în care se execută lucrări la reţeaua de termoficare, pentru a impulsiona ritmul de execuţie şi a ne asigura că se fac toate eforturile pentru finalizarea, cât mai rapidă, a lucrărilor pe tronsoanele aflate în reabilitare. Toţi cei trei constructori care execută lucrări au înaintat grafice detaliate în care prezintă etapizarea acestora şi au alocat resurse suplimentare, astfel încât să se lucreze, în paralel, cu personal dedicat pe fiecare zonă în parte, pentru a fi posibilă începerea livrării agentului termic către consumatorii afectaţi, în cel mai scurt timp posibil. Conform graficelor transmise de constructori, termenele de finalizare asumate de aceştia, pentru fiecare dintre punctele termice aflate în reabilitare, se prezintă astfel:

Punctul termic 7:

 blocurile 66, 67, 68, S31, S27, S33/3 – vor fi racordate la caldură în data 14.10.2021;

 blocurile S19, S17, S30/1, S20, S24, S26, 38, S34, S30/2, Doneval, Grădiniță – vor fi racordate la căldură în data 15.10.2021;

 blocurile S33/1, S33/2 – vor fi racordate la căldură în data 18.10.2021.

Punctul termic 14:

 blocurile Q1, Q2, T1, T2, U1, U2, U3, V1, P1, P2 – vor fi racordate la căldură integral în data de 15.10.2021.

Punctul termic 34:

 blocurile T1, T2, 60, 61, 4, 5, 6, Oltchim 2, CPL1, CPL2, CPL3, CPL4 – vor fi racordate la căldură parţial în data de 14.10.2021 şi integral în data de 15.10.2021.

Punctul termic 33:

 blocurile 78, 79, 85 bis, 86, 100, 103, 104, 105, 105 bis, 106, 107, 108, 134, 135 vor fi racordate la caldură în data 13.10.2021.

Tronson rețea primară PV4 – Nod 129 (strada Eugen Ciorăscu) – care asigură alimentarea cartierului Ostroveni – punctele termice 2, 3, 5, 5 bis și 6 – vor fi racordate la căldură în data de 12.10.2021.

Precizăm că scopul acestor lucrări este creşterea calităţii serviciului de termoficare urbană şi reducerea pierderilor din reţea. Ne cerem scuze pentru disconfortul termic din locuinţele dumneavoastră din această perioadă destul de rece şi vă asigurăm că facem tot ce este posibil pentru a livra agentul termic cât mai repede către toată populaţia municipiului. Mulțumim tuturor consumatorilor afectaţi, pentru înţelegere.”

Deci, un comunicat din care reiese clar că blocuri întregi mai stau fără căldură și până în data de 15-18 octombrie!!! Toată lumea înjură, deci ultima frază este o minciună pentru că nimeni nu înțelege cum e posibil așa ceva (în fiecare an aceeași problemă) și atât CJ cât și CET sunt înjurați la capacitatea „căldurii” din suflet. În plus, CET Govora este în insolvență, iar cei care răspund de buna ei funcționare sunt administratorul special (vestitul Prală Ștefan care nu are nici o treabă, e doar pe hârtie administrator, în rest problema îl depășește) și administratorul judiciar, și în nici un caz Consiliul Județean, ca să spună șeful județului că face verificări pentru a impulsiona ritmul lucrărilor.

CET este în subordinea CJ, dar nu și acum când este în insolvență! Așadar, Rădulescu nu are ce căuta să intervină în buna sau proasta activitate desfășurată de CET Govora. A iești cu un comunicat pur politic, pentru a nu-și atrage înjurături (și le-a atras oricum) și atât. El nu are putere de decizie în CET Govora! Moral are, CJ fiind acționarul unic, dar același CJ a adus societatea în situația asta!

Directorul general al CET Govora funcționează în subordinea Administratorului Judiciar și Administratorului Special, Consiliul Județean în perioada de insolvență a iești din joc!!! Cum oare spune Rădulescu, președintele județului, că a făcut verificări la lucrări, în calitate de ce? Cum să impulsioneze ritmul de lucrări, în ce condiții? Cum adică… „toţi cei trei constructori care execută lucrări au înaintat grafice detaliate în care prezintă etapizarea acestora și conform graficelor transmise de constructori…”, cui au înaintat graficele, dacă pe site-ul CET această informație nu există, cu acordul cui? Până la urmă CET Govora este coordonat de Euro Insol SPRL sau de Consiliul Județean, prin președinte?

Hai, nu vă supărați că Rădulescu se face că e interesat! Politic o joacă cum vrea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.