Loading

Pe site-ul oficial al Primăriei Râmnicu Vâlcea a fost publicat un anunț referitor la elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind necesitatea adoptării actului normativ de indexare a nivelului impozitelor, taxelor și a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2025.

Anunțul a fost publicat în data de 15 martie, iar termenul limită, locul şi modalităţile prin care se pot trimite în scris propuneri, sugestii şi opinii cu valoare de recomandare este 5 aprilie 2024, la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, str. General Praporgescu nr. 14, prin Centrul de Informare a Cetăţenilor sau pe e-mail, la adresa primaria@primariavl.ro. Expunerea de motive, lista cu texele instituite de CL, taxele aplicabile în parcările publice, taxele de închiriere, , tarifele, toate se regăsesc în proiectul de hotărâre atașat anunțului și poate fi consultată AICI

Un alt anunț al administrației locale, postat în data de 14 martie, se referă la închirierea prin licitație publică a luciului de apă, situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Nord, aparținând domeniului public al municipiului, în suprafață de 50.053 mp, înscris în Cartea Funciară nr.47318, pentru desfășurarea unor activități de agrement nautic.

Informații privind documentația de atribuire, la solicitarea persoanelor care doresc să participe la licitație, va fi distribuită gratuit în format electronic (pe e-mail) sau contracost pe suport hârtie la preț de 2 lei/ pagina. Data limită pentru solicitarea clarificărilor 29.03.2024, ora 14.00. Date de contact de la care se poate obține documentația de atribuire – Direcția Investiții Achiziții Publice, Serviciu Investiții Publice, str.General Magheru nr.25, e-mail serviciul.investitii@primariavl.ro. Data limită de depunere a ofertelor este 08.04.2024, ora 10.00, Registratura, str.G-ral Magheru nr.25, un exemplar original. Data, ora și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor este 08.04.2024, ora 14.00, la sediul Municipiului Râmnicu Vâlcea, str G-ral Praporgescu nr.14. Soluţionare litigiilor se va face la Tribunalul Vâlcea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.