Loading

…cu brandul de cosmetice Rovyo. Ziarul Financiar și Banca Transilvania au lansat proiectul „Afaceri de la zero”, o platformă dedicată micilor antreprenori, firmelor care au creat peste 1,7 milioane de locuri de muncă

Astăzi, ZF prezintă o familie din Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre Rodica Dumitru care de mulţi ani face săpun în casă. Din 2006 a început să facă și săpun natural din ulei de măsline şi să cerceteze mai mult modul în care se produc cosmetice naturale. În urmă cu cca zece ani a deschis o mică afacere de care se ocupa în timpul liber. În 2020 a urmat un curs, unde a studiat şi producţia de creme şi balsamuri. Tot în 2020 a venit şi momentul pensionării, aşa că a început să se dedice doar brandului de cosmetice Rovyo.

„Încurajată de familie, care mi-au spus că produsele pe care le fac sunt foarte bune, am început să facem şi analize de laborator, toată documentaţia necesară, iar în prezent toate produsele noastre au dosar de analize de laborator, notificate la Uniunea Europeană şi sunt testate dermatologic”, povesteşte Rodica Dumitru în cadrul emisiunii ZF Afaceri de la Zero. Nepoata sa Loredana Ionaşcu a fost printre primele persoane care au testat produsele şi tot ea este omul care s-a ocupat de designul ambalajelor şi se ocupă şi de promovare.

Citește continuarea aici

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.