Loading

Primăria orașului Ocnele Mari, prin Casa de Cultură „Mircea Demetriade”, vă invită din nou la teatru, astăzi 30 septembrie, cu începere de la ora 18.00, de data aceasta la o comedie spumoasă în stilul inconfundabil al marelui Ion Luca Caragiale.

Așadar, Teatrul Municipal „Ariel” urcă din nou pe scena Casei de Cultură din stațiunea Ocnele Mari, pentru a juca piesa „Bonsoir, Monșer!”, un spectacol gen teatru de revistă, în care cântecele de petrecere și romanțele precum “Fetiţe dulci ca-n Bucureşti…”, „Aprinde o ţigară”, „La fereastra unde doarme o pisică”, „Picioruşul Aglăiţei” sunt interpretate de actori cu umor și aplomb, alături de scene celebre din piesele lui Caragiale. Prețul unui bilet este de 20 lei, iar rezervările se fac la Casa de Cultură „Mircea Demetriade”.

Pe lângă investițiile în infrastructură pe care administrația locală, prin primar Sasu Remus Gabriel și viceprimar Tavi Mișescu, le are în desfășurare zi de zi, observăm că o atenție sporită din partea edililor se îndreaptă către cultură. Nu este prima dată când executivul dă posibilitatea locuitorilor acestui oraș să vadă un spectacol pus în scenă de Teatrul Municipal „Ariel”. Mai mult, în perioada 4-10 septembrie, Primăria Ocnele Mari a fost gazda unor ateliere de tearu pentru copii și tineret conduse de regizorul Romano Fodai, director al Teatrului Sarza din Sassari Italia. La aceste ateliere au participat copii și tineri din localitate, dar și un grup de elevi de la clasa de Teatru a Școlii Populare de Arte. Proiectul cultural a avut la bază textul „Cenere” (Cenușă) al scriitoarei italiene Grazia Deledda – câștigătoarea premiului Nobel pentru literatură.

Iată, o nouă administrație în orașul stațiune Ocnele Mari, care demonstrează că se poate!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.