Loading

Gheorghe Stanciu îl ameninţă pe consilierul judeţean al PSD cu Codul Fiscal şi câteva dosare penale

Primarul liberal din Voineasa, Gheorghe Stanciu, se declară pregătit pentru marea răfuială cu sindicatele care deţin hoteluri în mijlocul localităţii sau la Vidra. Printre capii sindicaliştilor se află şi Constantin Pârvu, vicepreşedinte CNSLR Frăţia şi consilier judeţean PSD în Vâlcea. Răfuiala primarului Stanciu cu sindicatele porneşte de la neplata vreme de 36 de ani a impozitelor pe hotelurile pe care aceştia le administrează pe Valea Lotrului.

„Am angajat o casă de avocatură!”

Pregătit de un război în stil  mare, primarul Stanciu a căutat specialişti în cadrul unei case de avocatură din Râmnicu Vâlcea pentru a trece la executarea silită a sindicaliştilor. „Am de gând să aplic codul fiscal. Apoi le voi face dosare pentru evaziune fiscală. Nu au plătit un leu impozit către localitate pentru clădirile pe care le-au construit aici. Este o adevărată bătaie de joc. Ideea este că eu voi înmâna acest material făcut de casa de avocatură către Ministerul Finanţelor şi prima instanţă, după care voi trece laexecutarea silită. Nu exclud chiar să le iau aceste clădiri. Nu le convine, să vină ei să mă dea în judecată!”, susţine primarul din Voineasa. Stanciu a reuşit dealtfel să blocheze şi acţiunile în instanţă ale obştilor de moşneni care revendicau terenul aflat sub hotelurile sindicatelor. „ A fost o greşeală din partea fostului primar. Nu trebuia să accepte în instanţă cererea de revendicare a unor terenuri ale obştilor care deja fuseseră introduse în intravilan. Acum terenul de sub hotelurile sindicatelor este al nostru, al primăriei”, explică Stanciu.

Pârvu: „O să plătim!”

Sindicalistul Constantin Pârvu se apără susţinând că pentru Vidra se întrevede un viitor luminos „În momentul în care dăm drumul la cele două hoteluri de la Vidra se rezolvă şi problema taxelor şi impozitelor. Nu am de gând să las situaţia încurcată, o să plătim taxele noului primar. La Voineasa este ceva mai complicat. Noi avem hotelurile care nu funcţionează, iar BNS a preluat hotelul Lotru, pe care îl administrează printr-o firmă din Timişoara”, explică sindicalistul vâlcean.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.