Loading

Miercuri, 3 martie 2021, ora 15.36, pe platforma online a Primăriei Râmnicu Vâlcea, cu titlul „Vouchere de până la 5.000 de Euro pentru persoanele cu dizabilităţi”, administrația publică locală iese în atenția persoanelor cu dizabilități, aducându-le în atenție o informare foarte importantă pentru ei și anume, acordarea de subvenții sub forma unui voucher în valoare de 5000 de euro, în vederea achiziționării de tehnologii și dispozitive asistive. De apreciat demersul, dar și de criticat, în același timp. De ce ? Simplu !

Comunicatul publicat pe portalul www. primariavl.ro este extrem de sărac în explicații și nu are vizualizări, în condițiile în care chiar se menționează 


este deosebit de important a se asigura informarea persoanelor cu dizabilități.


Mai mult, acest comunicat nu poate fi regăsit pe contul de facebook al edilului, unde în ultima perioadă a înțeles să se exprime cu privire la derapajele din Consiliul Local sau unde adresează jigniri celor care își permit a publica articole, și nu numai, ce deranjează și nici pe contul de facebook  „Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea”, ultimele apariții pe aceste conturi fiind textul care anunță participarea acestuia la un post local de televiziune, în data de 3 martie și pe cel din urmă ședința din 25 feb 2021.

Interesul acordat acestui comunicat, din partea executivului local, clar este unul de obligație și nimic mai mult. Efectiv a aruncat această informare pe platforma online și acolo a rămas. Este inadmisibil ca o știre atât de importantă să nu fie publică pe toate conturile existente pe care domniile lor le dețin, să nu aibă parte de nici cea mai mică distribuție în spațiul public, în condițiile în care jignirile pe care le postează îi sunt masiv distribuite – viralizate !!! Nici un consilier local nu a luat acest comunicat să-l facă public pe contul personal de fb, nici unul din viceprimari, nici Maria Preda, consilier personal al edilului, nici Vețeleanu Eusebiu, administrator public, NIMENI !!!

„Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA), în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), implementează proiectul ”Facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi”, Cod MySMIS2014+: 130164, proiect cofinanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toţi, Obiectivul specific 3.1. Creşterea ocupării şomerilor şi a persoanelor inactive, cu accent pe şomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanelor cu dizabilităţi, persoanelor cu nivel redus de educaţie. În cadrul proiectului, în baza unui voucher, persoanele cu dizabilităţi pot achiziţiona tehnologii şi dispozitive asistive şi tehnologii de acces, altele decât cele finanţate prin Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate. Având în vedere oportunităţile oferite în cadrul proiectului, este deosebit de important a se asigura informarea persoanelor cu dizabilităţi cu privire la acordarea de subvenţii sub forma unui voucher în vederea achiziţionării de tehnologii şi dispozitive asistive, în valoare de aproximativ 5000 de euro”.

ultima apariție pe acest cont

 

ultima apariție și pe acest cont

5 vizualizări

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.