Loading

dar ia startul și informează public că pe data de 27 iunie 2021, în doua comune importante ale județului nostru, Scundu și Slătioara, vor avea loc alegeri locale parțiale.

Organizația PNL Vâlcea propune drept candidați pentru Primăria de la Slătioara, respectiv pentru cea de la Scundu, doi fii ai satelor respective a căror viaţă și activitate de până aici reprezintă o garanție că aceștia ca primari vor lucra competent și responsabil pentru binele fiecăruia dintre cetățeni. Candidatul nostru pentru funcția de primar al comunei Slătioara este Dragu Octavian, de formație inginer, actualmente angajat la oficiul de cadastru Berbești. Cunoscând în profunzime problemele comunității se va angaja cu competență și determinare în proiecte edilitare (în primul rând alimentarea cu gaze) menite a optimiza viața concetățenilor săi. Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Scundu este Stamatie Gheorghe care are atât o experiență în agricultură, cât și în administrația locală. Acesta este, de asemenea, un gospodar cunoscut și un susținător al intereselor concetățenilor săi (printre proiectele sale se numără continuarea asfaltării drumurilor locale, introducerea gazelor și îmbunătățirea iluminatului public)”.

La Slătioara, la alegerile localele din 27 septembrie 2020, a candidat din partea ALDE, la CL Slătioara, Dragu Mihaela (soția lui Dragu Octavian) și nu a obținut nici 50 de voturi. Acum, PNL îi ia soțul de bun și îl aruncă în lupta electorală sperând să și câștige. Se vorbește în comună că Dragu deja „a investit” aproape 100.000 lei, fiind în campanie de prin ianuarie, dar pe ce nu se știe. Totuși, săptămâna trecută s-a încheiat un sondaj făcut de liberalii Jinaru Adam – angajat la Direcția Silvică și Fârtat Ilie – fost primar al orașului Horezu, sondaj în care Dragu nu ajunge nici la 15%, în timp ce candidatul PSD are peste 60%, lejer. Consiliul Local Slătioara este majoritar PSD – 8 consilieri, în timp ce PNL are doar 2 consilieri…

La Scundu, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, Stamatie Gheorghe a candidat pe lista de consilieri din partea PNL, altul fiind candidatul la funcția de primar. În urma unei discuții cu „cine trebuie”, am aflat că „Gheo” a candidat de nenumărate ori la funcția de primar, din partea a n partide, dar de fiecare dată fără succes, astăzi fiind consilier local prin norocul chior numit redistribuire. Consiliul Local Scundu este majoritar PSD – 8 consilieri, în timp ce PNL are 2 consilieri și USR 1 !!!

Atât timp cât de Slătioara se ocupă liberalii Jinaru și Fârtat, iar de Scundu liberalul Folea, în aceste comune PNL NU va câștiga, în veci, o bătălie electorală ! Cei trei vechi liberali sunt hârșiți politic și nu mai prezintă încredere în rândul comunităților lor, dar în altele pe unde trec din joi în Paști. PNL ne demonstrează că nu are candidați, iar programele pe care le prezintă a fi ale candidaților, îi descalifică din start. Gaze promit toți candidații, la fiecare scrutin electoral, dar nu le bagă. Continuarea asfaltării o face din principiu orice primar vine la conducere, deci nu poate fi numită proiect electoral, iar dacă în 2021 încă mai vorbim de îmbunătățirea iluminatului public, înseamnă că evul mediu nu ne-a părăsit…

Ditamai partidul istoric (parlamentar), la Vâlcea, a rămas fără candidați ! Urmează Perișani !

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.