Loading

…majoritatea liderilor liberali județeni și locali ies în apărare premierului Florin Cîțu pe care îl susțin nu doar în gurvernarea României, ci și în campania internă a partidului, care este în desfășurare, pentru câștigarea funcției de președinte al PNL.

Zilele acestea, cine răsfoiește paginile online de media, va putea observa că în toi sunt articolele/știrile despre actualul conflict în care se află PNL cu usrplus, un „partid” care forțează limitele coaliției cerând „pofte” care nu au legătură cu interesele cetățenilor, ci doar cu cele de grup. În ciuda acestui scandal/șantaj de alianță, joi, 2 septembrie 2021, s-a votat în Biroul Național Permanent al PNL, rezoluția de susținere pentru exercitarea în continuare, de către Florin Cîțu, a funcției de premier al Guvernului României.

Este cunoscut faptul că de la declaraţii pompoase la fapte concrete este un drum lung, unul pe care usrplus nu are capacitatea să îl parcurgă. Este cât se poate de vizibil că pentru a-şi masca neputinţa, usr (că plus nu există) încearcă să abată atenţia de la problemele aflate în discuţie (la ședințe și nu numai) şi inventează conspiraţii şi explicaţii fantasmagorice, care nu au legătură cu realitatea.

Pe plan local, liderul liberalilor municipali, Virgil Pîrvulescu, iese public cu o explicație politică foarte bine interpretată. Pe scurt, usrplus au riscat blocarea dezvoltării comunităţii noastre locale ca să obţină avantaje de partid și de interes personal. Mai mult, când şantajul nu a funcţionat, au ieşit public, zgomotoşi ca de obicei, să se vaite din motive inventate. În definirea unui om de stat, la bază stau principiile, spune viceprimarul Virgil Pîrvulescu care susține că premierul Florin Cîțu trece cu alianța din Guvern prin același santaj al usr-ului prin care el și colegii liberali din Consiliu Local au trecut încă de acum 3 luni de zile.

„Acest mod de colaborare: “faceți ca noi că dacă nu votăm cu PSD-ul împotriva voastră “este replicat acum la nivel național, dar și în alte județe unde exista alianțe locale de dreapta. Politica pentru binele cetățenilor nu se face așa! PNL nu va mai ceda în fața șantajului USR, românii trebuie să vadă adevărata față și incompetența oamenilor din USR, oameni noi dar cu metehne vechi. La nivel local vedem foarte bine ce înseamnă “binele USR” pentru cetățeni:

– proiecte de infrastructură gândite pe jumătate, mă refer la separatoarele de pe 4 benzi și drumul expres Râmnicu Vâlcea – Tigveni;

– păstrarea directorilor, folosiți de Gutău în campania electorală, în funcții de conducere ale companiilor primăriei;

– împrumuturi pentru acoperirea golurilor de casa din primărie.

… și lista poate continua!

Vom continua să ne facem treaba pentru dezvoltarea orașului nostru, cu transparență și onestitate față de tot ce am declarat în campania electorală. Domnule premier Florin Cîţu, avem nevoie de un om cu principii ca dumneavoastră. Nici pentru noi, la Râmnicu Vâlcea, nu există “una spunem, alta facem”! Azi, România câștigă big time!”, conchide Virgil Pîrvulescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.