Loading

Primăria Municipiului a lansat un clip de promovare a vaccinării împotriva Covid-19, considerând că a mai făcut încă un pas în sprijinirea acestei campanii. Ne bucurăm că avem o administrație care se gândește la noi și apreciem foarte mult clipul de promovare. În schimb, ce nu apreciem este descrierea succintă adusă acestui clip care, după spusele executivului local, are ca protagonişti personalităţi importante la nivel local, din diferite domenii de activitate, enumerând :

– actorii Alin Holcă şi Dan Constantin de la Teatrul Muncipal ”Ariel”,

– artistul plastic Gheorghe Dican, preşedintele UAP Vâlcea,

– handbalista Irina Glibko de la SCM Râmnicu Vâlcea,

– violonistul Vlad Răileanu, concertmaestru al Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”

– Cristi Toma ”DJ Tomy”, promotor al ”Deep Forest Fest”

Noi, spunem așa :

cei doi actori nu sunt cunoscuți de marea masă a populației, sunt personalități în lumea cultă, care merge la teatru, dar redusă ca număr, să nu ne mințim singuri. Să ne înțelegem foarte clar, nu avem absolut nimic cu cei doi actori, ba din contră, îi apreciem pentru ceea ce fac și ce sunt în grupul lor, dar nu pot fi numiți personalități locale!

– handbalista Irina Glibko este o jucătoare străină care face parte din echipa SCM Râmnicu Vâlcea, dar această echipă, domnilor, are jucătoare din orașul nostru sau mai mult, avem alte jucătoare care într-adevăr pot fi cu adevărat numite personalități locale și putem aminti pe Luminița Huțupan, Steluța Luca, Simona Gogîrlă sau și mai bine, Alicia Gogîrlă. Și ca ele mai sunt. Sau dl. Berbecaru, numele lui este legat de handbalul vâlcean. Exclus să spuneți că Glibko poate fi numită personalitate locală ! Hai să fim serioși ! Cu jucătoarea străină, denumită astfel, ați știrbit adevăratele personalități locale ! Rușine!

– Cristi Toma, vedem cum este ridicat la rang de personalitate locală !!! Domnilor, nu vă supărați, v-ați lovit la cap ? Întrebăm !? Cum să spui că Dj Toma, care face „serate” pe acoperișul blocurilor și a organizat un festival pentru tineri este personalitate locală ? Cum ?

Vă recomandăm noi câteva personalități locale:

Doamnele profesoare Carmen Farcaș și Victoria Gibescu, premierul României, Florin Cîțu ( nu cred că v-ar refuza), guvernatorul Mugur Isărescu. Apropo, de Ionuț Budișteanu, renumitul inventator, vă mai aduceți aminte ? De Mihail Ștefănescu, muzician contemporan, dirijorul corului și orchestrei simfonice al filarmonicii de stat „Ion Dumitrescu”, din Râmnicu Vâlcea, vă mai aduceți aminte ? De Sorin Zamfirescu, cel care a pus umărul la înființarea Teatrului Municipal „Ariel”, fost deputat, fost primar care a inițiat festivitatea „Nunta de Aur”, devenită tradiție și preluată în toată România, vă mai aduceți aminte ? De Mihai Tigaret, micul nostru pianist, model pentru tânăra generație, vă mai aduceți aminte ? Și câți ca ei mai sunt…

Pe Vlad Răileanu, directorul Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, l-a promovat în media locală si plătită suficient ? Întrebăm !

Dumneavoastră, Gutău Mircia, aveți suficientă audiență și expunere, în special în zonele cu multe panseluțe, biluțe și puțină educație, nu puteați fi una din personalitățile locale, în acest clip ? V-ați vaccinat, domnule primar ? Noi nu am văzut nimic în acest sens !

Din punctul nostru de vedere v-ați bătut joc…

În sala de Consiliu Local, domnule primar, pe pereți, ce aveți ? Doar post-mortem sau no name ?

https://www.facebook.com/watch/?v=298489085076314

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.