1,662 total views

Primăria Râmnicu Vâlcea a achiziționat servicii fotografice de promovare online-creare conținut publicitar pentru secțiile și evenimentele sportive, optimizare și creștere prezentă și expunere a echipelor și sportivilor în social media (facebook, instagram, etc).

Încă o dată, municipalitatea a primit o singură ofertă, iar sereleul câștigător este din orașul nostru. La o simplă căutare pe internet găsim că societatea vâlceană care s-a înființat în 18 martie 2019 are ca obiect de activitate codul CAEN 7420 – activități fotografice, are 2 angajați, cifra de afaceri în 2020 a fost de 85.400 lei, iar profitul net 32.700 lei. În 2019, societatea înregistra o cifră de afaceri de 50.000 lei și un profit net de doar 1.400 lei. Premium Image SRL, căci despre această societate vorbim, este una dintre cele 17 firme cu CAEN 7420, în Vâlcea/Râmnicu Vâlcea. Cu toate astea, vedem că și la această solicitare a municipalității nu a mai dorit nimeni să se înscrie. Oare de ce ?

Primăria Râmnicu Vâlcea, prin primar Mircia Gutău, plătește media locală, și nu numai, dar nu promovează nici anunțurile de angajare, nici anunțurile de atribuire și nici alte demersuri administrative de larg interes. Acesta este de fapt motivul pentru care Primăria primește câte o singură ofertă pentru serviciile solicitate. Contractele încheiate sunt cu dedicație, altfel nu se explică. Să ai, iată, 17 societăți cu același cod CAEN și să nu-și dorească decât una singură să participe, înseamnă că ceva se întâmplă la instituția cetățeanului condusă de ecologistul Mircia Gutău.

Mai mult, să te naști în 2019 și să faci profit în pandemie, apoi să sari direct în contractări cu instituțiile publice, înseamnă că în spatele tău, societate, se ascunde cineva de „valoare” și care merită atenția edilului. Deci, un motiv bun să-ți înființezi un sereleu, că altfel nu îți puteau fi achitate serviciile aduse, probabil, în campania electorală sau în alte direcții !!!

Contractul are o valoare de 35.000 lei și cu siguranță, deși în anunțul de atribuire nu este specificat, este valabil până la 31 decembrie 2021. Acest contract intră în vigoare din această lună, iar societatea va încasa 5000 lei lunar. Pentru ce ? Primăria are departament de cultură degeaba ? Primăria are echipă de filmare degeaba ? Mircia Gutău are consilieri personali degeaba ? Pentru ce se plătesc de fapt aceste servicii ? SCM are un fost ziarist angajat pentru promovare, degeaba ? Și lista exemplelor poate continua !!!

Hai, zi faină tuturor ! Nu vă întristați că astfel de contracte vom mai vedea ! Continuați băieți, că faceți bine !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.