Loading

Primăria Râmnicu Vâlcea face public o informare prin care ne aduce la cunoștință că s-a finalizat proiectul “Reabilitare termică Colegiul Național de Informatică Matei Basarab”, dar și proiectul ”Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea: BLOC 2, BLOC 2A, BLOC 3, BLOC A, BLOC 130, BLOC R8 bis”.

Dealiile tehnice ale acestor două proiecte pot fi citite pe pagina oficială a Primăriei. Tot acolo se regăsesc și informații privind valoarea proiectelor, care au fost principalele categorii de lucrări de intervenție, care este îmbunătățirea condițiilor de confort în urma acestor investiții, care este reducerea consumului energetic, dar și multe alte aspecte legate de proiecte.

Totuși, promovarea obligatorie a acestor două proiecte ne demonstrează încă o dată că nu lucrările în sine trebuiesc promovate, ci conducătorii inutili, cum este de exemplu Vețeleanu Eusebiu, fost viceprimar fără nici o implicare, actual administrator public, că altfel era șomer. Mircia Gutău nu poate nega acest lucru. Eu și el știm de ce! Dacă primul proiect se referă la reabilitarea unui Colegiu Național, al doilea proiect este despre reabilitarea termică a 6 blocuri.

Domnule primar este evident că în continuare aveți o „gardă de corp” de proastă calitate și care habar nu are cum să vă promoveze proiectele finalizate, de restul nu mai încape vorbă. Mircia Gutău, cum e posibil, să anvelopezi 6 blocuri și o școală și să nu faci public nici măcar o imagine cu aceste edificii ? Asta credeți că vor „votanții” dvs să vadă, fața leneșului și subordonatului Vețeleanu, cefele și fețele astupate ale „participanților” sau cum arată blocurile și școala reabilitate?

Hai, comandați realizarea de imagini la fiecare bloc în parte (pe toate părțile – stânga, dreapta, față, spate) și la liceu, să vedem și noi calitatea lucrărilor, nu moaca celui care pe banii pe dvs v-a vizitat în pușcărie, a mânacat și a dormit în hotel de **** sau chiar ***** și acum creți statului român să vă deconteze banii!!! Mai mult, detaliile despre proiectul cu blocurile sunt extrem de sărace. Remiteți un comunicat în care să specificați care este constructorul, câți zeci de subcontractanți a avut, că un perete a costat 30 lei/mp, alt perete 85 lei/mp și lista poate continua. Răduca de la Ralunic știe despre ce vorbesc. La fel și G. S…

Și încă ceva: câte apartamente cu 3 camere, câte cu 2 camere și câte garsoniere sunt în total la cele 6 blocuri, care este partea financiară datorată către Primărie de fiecare proprietar și care este perioada de plată? De fapt, cel mai corect ar fi să dați publicității un tabel din care să reiasă care este costul/apartament, ținând cont că unii au doi pereți afară, alții un perete, alții nu au avut nevoie de termopane, dar alții da…

Dați publicității aceste date și jos pălăria! Aveți la cultură angajate care se plictisesc!

Poza atașată chiar dacă este aleasă la întâmplare este din Râmnicu Vâlcea – reabilitare bloc centru, piață..

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.