Loading

…și vedem cum încearcă să facă ceva contra vântului, dar nu-i iese, în condițiile în care este scoasă din jocurile politice de vreme bună. Vâlcea, doamna Handolescu, că vreau eu sau nu, că vreți dvs sau nu, îl susține pe Florin Cîțu în lupta sa internă pentru câștigarea mandatului de președinte al PNL. Chiar dacă nu au spus-o public (sau poate au spus, dar eu nu știu!) Mircia Gutău și Constantin Rădulescu (știu sigur!) vor ca vâlceanul Florin Cîțu să preia PNL, Orban fiind un mare destabilizator politic alături de unii lideri județeni ce au aceleași metehne.

Cîțu, pentru că și-a permis să intre în această luptă politică este criticat peste măsură în primul rând de oameni care nu au nici cea mi mică informație despre el și apoi de alții. Omul ăsta este aspru criticat și i se întoarce viața pe dos pentru că așa a ordonat Orban cel terminat de frică și care nu a dat socoteală nimănui, până acum, pentru activitățile sale destabilizatoare. Cîțu îi va cere socoteală și lui și multor alți lideri județeni care au condus PNL județean dictatorial.

De exemplu, în PNL Vâlcea nimeni nu are cuvânt de spus, iar primarii, absolut toți primarii PNL care au fost sau încă sunt, de 10 ani înghit ordinele liderului, demonstrând ori indiferență ori interes personal pe care și-l pot pierde dacă ridică pretenții. Pe scurt, ăsta e PNL Vâlcea condus de Buican Cristian – otravă publică cu acțiune locală și județeană. Mai mult, acest lider joacă la două capete, dar din păcate pentru el cine trebuie știe! Vă asigur!

Totuși, am început acest articol mânată de postarea doamnei Handolescu Anuța (pe care nu o public că nu am de ce! ) care se bagă în seamă, mai nou, total aiurea, cu privire la candidatura premierului Florin Cîțu la șefia PNL. Acum, când nu ai ce face ieși public și te dai „activ” în viața politică, criticând pe cine vrei, că îți permiți. Problema nu ar fi asta, că până la urmă fiecare poate să critice pe cine vrea, când vrea, asumându-și evident, dar ce te faci când critici că de fapt nu ți-au ieșit jocurile politice în trecut? Păi asta faci, publici un text incoerent plin de citate, care, culmea, în mare măsură ți se potrivește și ție, autorule!!! E, asta a făcut și Anuța Handolescu, în calitate de cetățean al Râmnicului cu drepturi depline în exprimare și cunoștințe „certe”…

În loc de concluzii,

Nu am susținut niciodată PNL, PSD, PER sau mai știu eu ce alte partide politice și nici nu le voi susține. Am susținut, și voi face în continuare acest lucru, oameni implicați în politică/administrație, care este altceva, nu litere scurte mânjite pe toate gardurile. Mai mult, postarea vâlcencei noastre Anuța Handolescu m-a deranjat atât de mult încât am decis să-l susțin pe Florin Cîțu în lupta sa pentru șefia PNL. Voi publica ce voi considera că trebuie, în timpul campaniei oficiale.

„Băăă”, în primul rând este vâlcean, cum să-i dați tocmai voi în „cap”? Nu sunteți pe creaca voastră? Luați aminte de la Rădulescu și Gutău că aici gândesc cu inima nu cu afacerile!!! Hai, mai glumesc și eu, dar nu o mai lungesc! Weekend fain! Revin cu informații interesante!

Cîțu Florin, bine ar fi să începeți campania direct din VÂLCEA, așa se cade!

Anuța Handolescu, vremea fotografiei a trecut…sper că înțelegeți ce am vrut să spun! 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.