Loading

Prin HCL 56/2021 a fost aprobat bugetul de venituri proprii și subvenții al instituției SCM, ordonator terțiar aflat în subordinea Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu o valoare de 10.835.700 lei, ulterior fiind rectificat datorită „sponsorizărilor” încasate și nu numai.

Printr-o nouă adresă, SCM solicită majorarea veniturilor proprii cu suma de 27.000 lei reprezentând sponsorizări încasate de la Xavitel – 1500 lei, Ralunic – 1500 lei, TutySport – 12.000 lei și LaniaSport – 12.000 lei. Dacă Xavitel este sponsor vechi, Ralunic începând din acest an și-a tras de la gură 1500 lei și iată bagă mâna în buzunar, lună de lună sau trimestrial, dar mai întâi plânge cu lacrimi de crocodil după acești bani. Faptul că este abonat la banul public – CONSTANT – acest constructor trebuia an de an să sponsorizeze SCM, dar e „full” de zgârcit. TutySport și LaniaSport sunt societăți noi care vedem că „sar” în ajutorul bugetului SCM și dint-o dată cu sume destul de mari, semn că vânzările din magazinele de sport pe care le dețin în mall-urile din Râmnic au vânzare nu glumă, deși mulți „scheună”.

Curios este că ambele societăți au același sediu declarat – București, Sectorul 4, str. Radu Vodă nr 17, suprafață 125 mp, Etaj 5. Lania are cifra de afaceri în 2020 de 37.980.295 lei și un profit net de doar 4.607 lei, iar Tuty are o cifră de afaceri de 29.945.670 lei și un profit net de 47.565 lei. Tot la fel de curios este că 2021 este primul an în care Mircia Gutău trece prin Consiliul Local fiecare sponsorizare primită (să sperăm că au trecut toate!), abia acum dovedind un gram de transparență la SCM Râmnicu Vâlcea. Niciodată nu e prea târziu!

În loc de concluzii,

Se vorbește tot mai mult în oraș că SCM va scăpa de o „muncitoare” și are în vedere ca după „pierderea” ei să tragă larg draperiile, iar mirosul de „dealer” să dispară urgent. Noi sperăm ca bârfele să fie adevărate și „muncitoarea” să-și ia zborul în privat dacă o țin „curelele”, mai ales că se plânge și se jelește la toate „prietenele” ei, singură dând tonul la discuții. Aia e! Dacă doar atât poate, ce suntem noi de vină?

Hai, la cât mai multe sponsorizări pentru SCM și o imagine cât mai bună de acum înainte!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.