Loading

….propune proiecte de HCL fără să aibă habar de ce scrie în ele !!!

Ultimul asemenea proiect astăzi, 29.04.2020, unde primarul a propus Consiliului Local spre aprobare documentația de organizare a licitației pe salubrizare întocmită de ADI Salubrizare, prin consultant.După ce din 2016 s-a tot plâns că a moștenit un contract prost făcut, că cei dinaintea lui au greșit și că ei acum trebuie să plătească greșelile lor, acum, Gutău face exact aceeași eroare și propune spre aprobare un sistem exact în aceeași formă, în care vechea administrație locală a încheiat vechiul contract !!

Asta este dovada supremă de incompetență!

Adică te judeci de 3 ani cu Romprest pe problemele din vechiul contract, că a fost încheiat greșit, iar acum, prin noua documentație propusă de tine, repeți exact aceleași erori ?! Pus în fața problemei de către consilierul local Grigore Crăciunescu, Gutău declară senin: “am fost asigurat că este rezolvată această problemă” (și data trecută ceilalți au fost asigirația tot ca acum, de aceiași angajați..).

Vicele Vețeleanu, neștiind nici el ce răspuns să ofere, să-și ajute șeful, dă mesaj pe whatsapp doamnei Feroiu și primește răspuns că “problema este rezolvată prin caietul de sarcini, nu știe dl Crăciunescu”. O minciună căt toata administrația Gutău de mare. Se minte cu un tupeu de cartea recordurilor. În caietul de sarcini, consultat riguros, nu este nimic altceva în afară de informațiile preluate din Studiul de Oportunitate. Nici nu avea cum, orice modificare în caietul de sarcini implică modificarea întregii documentații.

Administrația Gutău, când sunt prinși ca “habarniști” că propun hotărâri în care habar nu au ce scrie, o dă în minciuni penibile. E ceva de noaptea minții…De fapt, Gutău știe câte ceva despre betonări, asfaltări și handbal. Astea sunt sursele lui. Restul rămâne pe echipa primarului care și aceasta dă dovadă de incompetență în problema gestionării deșeurilor.

Și ca să fie treaba treabă, habar nu avea nimeni dacă celelalte CL au aprobat această documentație. Intuim că se așteaptă tonul șefului de la Râmnic. Dacă astăzi CLM aproba, se aproba, poate, în lanț. Cum bine spunea un consilier, ceilalți nu citesc documentația nici pe sfert cât se citește la Râmnic, fiind depășiți total. Astăzi i-am văzut și pe ai noștri la un pas de a se îngropa… din nou!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.