790 total views

Din documentația publică de astăzi de la proiectul de hotărâre nr 14, privind completarea contractului de delegare a serviciului public de salubrizare în municipiul Râmnicu Vâlcea încheiat cu Romprest, rezultă că pe perioada stării de urgență operatorul va plăti o redevență în cuantum de 7%, atenție!, doar din veniturile facturate și încasate rezultate ca urmare a prestării serviciilor conform contract.

Gigi Ene, sacou inchis, reprezentantul Romprest, prietenul angajatelor din Primaria Ramnicu Valcea

Tu Primărie ești de acord să încasezi redevența pe măsura încasării operatorului Romprest? Ești la mâna lui??? Nu aplici aceiași măsură către furnizorii tăi, pe perioada stării de urgență, cât ai încasări la buget, dar îl facilitezi pe Romprest????

Romprest probabil vrea să își extindă aria de operare, pentru că doar așa se poate justifica, ce îi pune Gutău pe tavă. Redevența pe care Rompprest o are de plătit către Primărie să o plătească pe măsura încasărilor, adică să nu mai fie obligatorie, ci doar la declararea încasărilor și să plătească cotă parte. Este în primul rând o discriminare față de ceilalți concesionari – apă, lumină, gaze – pentru că pentru toate contractele de concesiune ar trebui atunci să se facă această „ofertă”, pentru că și ei plătesc redevența. Primăria ar trebui să ne spună dacă: pentru furnizorii ei, asfaltatori, constructori, și nu numai, le-a cerut ca pe perioada stării de urgență să plătească facturile către ei pe măsura încasărilor facturilor la buget? Că exact așa putem pune problema. Vedem clar prietenia și ajutorul – Gutău-Romprest, care iese la iveală!!!

Tu Primărie faci plăți către furnizori, dar nu faci același lucru, faci credit la banca să-i plătești, și cum spuneam, ceilalți concesionari sunt în momentul de față discriminați. Tot proiectul este în favoarea Romprest și păgubește Primăria, consilierii locali votând în necunoștință de cauză, fiind habarniști.

Documentatia e publica și poate fi studiata de oricine!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.