Loading

…evident la figurat, dar și de secretarul municipiului. De ce ? Pentru că și-au bătut joc de el, la propriu, susținându-l în demersul de a ataca în instanță alegerea viceprimarilor, în loc să încerce din răsputeri să-i arate că greșește, nu va avea câștig de cauză și riscă să se facă de râs în fața comunității. Asta înseamnă să fii preșul administrativ al primarului dublu condamnat care nu se potolește și o caută zilnic.

Știm că este extrem de slab pregătit din punct de vedere al legislației pe care fără nici o reținere flagrant o încalcă, ajutat fiind de o întreagă cohoardă, dar sperăm că această palmă administrativă primită să-l trezească măcar acum, în al 12-lea ceas, și să-și schimbe atitudinea față de oamenii capabili și cu bun simț. Orice alte comentarii nu-și mai au rostul. Gutău și consilierii psd/per s-au făcut de tot râsul. Așteptăm cu real interes următoarele sale apariții publice !

„De astăzi Râmnicu Vâlcea are din nou viceprimari, pe mine și pe colegul meu, Andrei Gheorghiu. Așa cum am spus încă de la început, noi am venit la primărie pentru a lucra pentru cetățeni și pentru a dezvolta orașul nostru. Sperăm că deznodământul acestui proces îi va trezi la realitate pe colegii noștri din Consiliul Local de la PSD și PER, făcându-i să conștientizeze că Alianța pentru Râmnic respectă întotdeauna legea, în toate acțiunile pe care le întreprinde. De asemenea, poate și primarul și secretarul general ar trebui să mai citească încă o dată legile și să se asigure că știu despre ce vorbesc, atunci când fac anumite declarații publice. Astfel, s-ar opri din a face tot felul de abuzuri în serviciu! Este timpul să lăsăm procesele și alte activități care nu fac decât să îngreuneze misiunea noastră de a dezvolta Râmnicu Vâlcea. Este timpul să ne apucăm serios de treabă”, a scris viceprimarul Virgil Pîrvulescu pe contu-i personal de fb, adăugând că de astăzi, cetățenii, îi vor găsi la Primărie.

Noi le urăm succes în continuare și putere de muncă, lângă „animalul administrativ” crunt bătut ! 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.