374 total views

…pentru că ce s-a muncit până acum ca bretele să se dea în folosință cu 7 luni mai devreme, nu a fost nimic față de ce va trebui să se muncească de acum înainte. Ne-am gândit să le dăm idei unora pentru a exploata la maxim utilizarea bretelelor, să facă și ei un ban cinstit, că-i o sărăcie mare încă de la europarlamentare. Și pe principiu tot românu-i un glumeț și se pricepe la oțâr de pamfleț, ia de citește neamule :)))

12 lucruri pe care nu le știai despre bretele Râmnicului

1. SCM va organiza un meci de handbal special în onoarea acestui măreț eveniment și ca totul să fie de neuitat meciul se va juca …. pe bretele, iar golurile se vor da în bugetul local

2. Cartea de onoare a bretelelor se va amplasa în stația peco din imediata apropiere, iar cei impresionați peste măsură de unicitatea bretelelor de la Râmnic vor putea să-i lase primarului un mesaj

3. Liviu Popescu de la RâmnicuVâlceaWeek va lansa cartea: “Bretelele Râmnicului, cele mai frumoase bretele din România”

4. Tandemul de specialiști în accesul la bani publici, Pîrnău – Smeoreanu, vor edita albumul “10X10 bretele râmnicene”, album care va include și manualul de utilizare a bretelelor. Se preconizează că albumul va fi un nou hit, o nouă lovitură de casă, ce va bate recordul precedent de sumă “extrasă”, într-o singură tranșă cu termen de plată 2 zile, din bugetul local.

5. Piețe Prest va înființa funcția BRETELIST, persoana desemnată să facă curățenie pe bretelele.

6. DADP are misiune de la shogun să amplaseze jardiniere cu mușcate, precum cele de pe Podul Vinerii Mari, pe toți parapeții metalici, astfel încât șoferii să vadă flori pe stânga, flori pe dreapta, stradă înainte, stradă înapoi.

7. Ziua de 29 noiembrie va deveni Ziua în care Râmnicul s-a bretelat. Va fi aniversată în fiecare an cu un concert extraordinar unde altundeva decât … pe bretele!

8. Constructorul bretelelor a fost atât de performant încât la inaugurarea programata pe 29 noiembrie invitații au aflat că prima inaugurare oficială a fost deja făcută, pe 29 septembrie 2019 dar, ca să nu fie luat la ochi de autorități, a lăsat muncitorii să vopsească bretelele până la inaugurarea oficială.

9. Primarul va propune Consiliului Local un proiect de hotărâre pentru înființarea Muzeului bretelelor, muzeu ce urmează să fie amplasat chiar sub bretele.

10. S-a demarat deja înregistrarea mărcii “Râmnicul, oraș cu bretele“, marcă ce va fi sloganul unei campanii de atragere a turiștilor în orașul nostru, în 2020 ( până în iunie).

11. În fiecare an, de 1 iunie, se va organiza evenimentul “Desene pe bretele“ în cadrul căruia copiii sunt invitați să realizeze desene cu tema “Întâiul cârmaci, a fost penal acum e vraci”.

12. „Bretelele din viața mea” va fi dedicația specială făcută de Pomohaci fanului său special la concertul de inaugurare.

“bretele, bretele …. frumoasele mele bretele”…Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.