255 total views

….pentru că edilul ce promite nu uită, a început în acest an să lucreze intens în acest cartier. „Au fost voci care au spus că acest Cartier Nord a fost lăsat la coadă. Am scos întâi Cartierul Ostroveni din buruieni, era un dezastru total. Am avut acea idee formidabilă de a face acel Bulevard și acum parcă s-a mutat orașul în zona respectivă. Dar anul ăsta s-a lucrat intens și vom lucra până veți fi din nou pe primul loc. Vă rog să aveți încredere”.

Avem această declarație a edilului de la întâlnirile cu cetățenii, de pe Zona Nord, când nu a știut ce și cum să facă să le promită câte și mai câte cetățenilor din această zonă, că doar doar poate-l vor vota și ei. Zona Nord se știe, nu votează M.G . Dar ne mai miră modul de abordare? Nu! Nici un cartier nu se scoate din buruieni și nici un cartier nu trebuie să fie pe primul loc, toate au același drept la lucrări de interes public pe care administrația locală este obligată să le facă dacă are buget pentru modernizarea lor. Nici Ostroveni și nici Nord nu sunt în concurență, domnule primar, iar investițiile le faceți din banii noștri, nu din banii lui Mircia Gutău, ca să ne scoateți ochii că nu v-ați putut ocupa de Nord că ne-ați scos pe noi cei din Ostroveni din buruieni…

Am adus în discuție această declarație pentru că iată, zona Nord începe să înflorească și ea cu locuri de joacă modernizate. Lângă blocul 105 de pe strada Matei Basarab s-a inaugurat joi 28 noiembrie un nou loc de joacă. Lucrările realizate pe o suprafaţă de aproximativ 350 mp au constat în întinderea stratului suport, recondiţionarea a 4 echipamente de joacă existente, montarea altor 5 noi, reabilitarea împrejmurii şi montarea de băncuţe. Primarul Mircia Gutău s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor executate şi a anunţat că modernizarea locurilor de joacă din acest cartier va continua. Acesta este cel de-al treilea loc de joacă modernizat în zona Nord, după cele de lângă Dispeceratul ETA de pe str. Nicolae Titulescu şi din spatele blocului 116 de la intersecţia străzilor Mărăşeşti şi Matei Basarab.

Mircia Gutău, așteptăm să vedem cum veți face ca zona Nord să fie pe primul loc, dar nu la locurile de joacă. Avem cartiere în municipiu care nu au nici canalizare, nici asfalt, nici trotuare, iluminatul nu merge niciodată, și multe alte lipsuri, dar poate pentru că acestea sunt, evident, la periferia municipiului și nu se văd, pentru că așa consideră unii, dar ele se văd. Obligația unui primar este să se implice egal în toate cartierele orașului și în nici un caz să le discrimineze prin investiții și apoi să le mai și critice. Investiți în cartiere în funcție de voturi sau pe criterii de alt gen? Să mai spunem că la ieșirile din municipiu e „dezastru total”, ca să vă cităm?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.