1,604 total views

…un drum de munte care se va reabilita, nu doar pentru că este unul de acces la Hidrocentrala Lotru-Ciuget, dar și pentru că avea o nevoie acută de o recondiționare, fiind efectiv distrus, ani de zile, în spatele mandatului Rădulescu, total lipsit de intervenții minime, dar majore.

Este un drum care urcă în munte, ofertant fiind din punct de vedere viziual și nu numai, datorită tuturor schimbărilor care au loc în natură, dar și un drum care oferă turiștilor posibilitatea de vizite la cascadele, peșterile și lacurile din Malaia, toate construind un peisaj unic de o frumusețe rară. Alături de toate aceste posibilități se adaugă și cea de cazare la zecile de pensiuni construite în ultimii ani.

Rădulescu susține adesea că modernizarea drumurilor către stațiuni reprezintă o prioritate pentru el, fiindcă ele sunt ca o carte de vizită a județului nostru. Din mandatul 2016-2020 a început reabilitarea acestor drumuri, unele finalizate deja, și continuă să investească în zonele cu potențial turistic, astfel încât, cei care vin în județul nostru să circule în condiții de siguranță și confort.

„În aceste zile, colegii de la RAJDP Vâlcea toarnă asfalt pe un nou sector din DJ 701 D, în zona Ciunget, pe raza comunei Malaia. Tronsonul de 1,5 km, care se asfaltează în prezent, se adaugă celor 2,3 km modernizați în primăvara acestui an, realizându-se astfel racordarea drumului județean cu DN 7 A. Prin realizarea acestor lucrări, se modernizează întregul traseu, care pornește din DN 7 A, pe Valea Latoriței, pentru a ajunge la Hidrocentrala Lotru-Ciunget, care anul viitor împlinește 50 de ani de la punerea în funcțiune”, informează administrația județeană.

Malaia/Ciunget este o zonă cu un mare potențial turistic, iar turiștii care vizitează această zonă au acces la Cascada Scoruș, Lacul Malaia, Peștera Laptelui și lista poate continua deoarece Dumnezeu când a decis să creeze o oază de frumusețe și minuni – Apa Spânzurată, Cascada Latoriței, Cheile Latoriței, Fântâna Brătienilor, Biserica de Lemn din Ciuget și multe altele.

Faptul că administrația județeană este preocupată de toate drumurile cu potențial turistic, reabilitându-le rând pe rând, este de apreciat, indiferent de alte discuții pro sau contra promovate în spațiul public…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.