10,499 total views

…direcția asistență socială, iar Cotar Mădălina este în ATENȚIA cuiva. Nu ne întrebați a cui că nu vă spunem. Cert este că Mircia Gutău a înțeles până la urmă cine l-a tot jucat „pe gât” de a fost în atenția noastră. Nu că doar din cauza lor a fost sau în continuare va fi, dar a înțeles că trioul feminin i-a completat cel mai mult imaginea negativă pe care singur, cândva, și-a creat-o în spațiul public în urma unor grave greșeli administrative și în nici un caz „minunatele” nu i-au îmbunătățit-o.

 

Dacă ne referim strict la Theodora Prală, cea care a pus capac dezmățului și l-a făcut pe Gutău să spună – „gata, ajunge, nu se mai poate!” – putem spune că controversatul Ștefan Prală („tacsu”) a făcut ce a făcut și când Mircia Gutău a luat un nou mandat de primar, la Primăria Râmnicu Vâlcea, și-a angajat „domnișoara” în această administrație, dar ea mai mult de cartofi prăjiți nu știe să facă, dar să lucreze într-o instituție publică, la un departament de cultură!!! El, „tacsu”, e om de bani grei, lunar, dar a zis că nu strică să-și facă odrasla un funcționar mărunt, pe leafă ieftină, și astfel să-i dea o ocupație, că poate se mai potolește. Aiurea! Mai rău a făcut!

 

 

Întâmplător sau nu,

Cei doi, tată și fiică, au fost, până mai ieri, niște oportuniști care au mușcat mâna ce i-a hrănit. Indiferent cum e Gutău, i-a ajutat, erau prietenii lui (oricare ar fi făcut la fel), dar ei și-au luat nasul la purtare! „Iete”, era lor apune, zi de zi! Theodora Prală și Ștefan Prală l-au făcut de râs pe Mircia Gutău, la locurile de muncă pe care le-au avut datorită lui, ambii fiind subiect de presă, „tacso” maxim. În târg se știe că relația lor cu edilul „s-a scurs”, fapt pentru care acum Ș.P. pupă „mâna” PSD-ului și nu numai, fiind încă „mare” administrator special la CET Govora, o societate care în mandatul lui s-a distrus și mai mult. Poate asta e directiva!

Capitolul Theodora Prală (angajarea ei într-o instituție publică) astăzi se închide. Atât timp cât a ales să-și dea demisia este clar că nimeni nu a dorit să o ia prin transfer (a fost atenționată de mult timp să-și caute să se mute), conștientizând probabil ce necazuri ar avea în urma „achiziției”. Mai mult, faptul că Mircia Gutău nu a transferat-o la alt departament, așa cum a făcut cu Mădălina Avrămoiu, spune enorm de multe. Dpndv Mircia Gutău, în al 12-lea ceas, a înțeles că trebuie să pună piciorul în prag și să nu mai accepte dezmățul în această instituție publică. De data asta a procedat corect, sătul fiind sigur de cât a tras cu ele și din cauza lor.

Din câte cunoaștem, Theodora se pare că nici într-o societate privată nu este acceptată, până la ora asta negăsindu-și un loc de muncă, fiind liberă de contract. Acum, se poate plimba liniștită cu Bentley-ul și chiar poate să-l parcheze în fața (nu în curtea!) Primăriei, cât timp stă la rând să-și plătească taxele și impozitele. „Tacsu”, are societăți în administrare, dar ea nu poate să-l ajute în acest demers pentru că nici el nu poate gira pentru „competența” ei!

Să nu uităm,

Avrămoiu și Cotar sunt încă angajate în direcții din subordinea Primăriei, astfel edilul nu va scăpa de probleme, acestea fiind extrem de tupeiste în anumite ore ale zilei, să nu spunem altfel. Deși nu știm care din ele e mai perversă (pentru că de fapt nu ne interesează), rămânând în Primărie în continuare vor da tonul la discuții. Conturile private săptămânal îmi sunt asaltate cu informații despre activitatea lor „culturală”. Tot Râmnicu știe (ne referim la directori de instituții, constructori ori alții din lumea administrativă și politică) ce au făcut „minunatele” la ultimele evenimente la care au participat, unul pregătit de Primărie și unul privat, când în fața unor invitați străini au desenat potențialul lor „cultural” atât de strident că soția unuia din demnitarii prezenți, la evenimentul instituțional, și-a făcut cruce la ce-au putut să-i vadă ochii. Și nu vrem să detaliem întreaga ispravă, că este peste puterea unora de a înțelege.

La evenimentul privat,

La cheful unui constructor, într-o locație aleasă din acest oraș, în fața mai multor directori de instituții publice, „minunatele” au avut un debit verbal atât de porno, că stimabilii au roșit mai rău ca jarul din grătar. Și asta nu ar fi nimic, „doamnele”, fără nici o jenă, au întrebat directorii cât o, cum o, când o, cu cine o, de ce o și că ele au timp să…o, înțelegeți voi ce vrem să spunem…! Nici acest incident nu-l detaliem aici, deși cunoscut multora, dar este greu de digerat ce și cum se vorbește în oraș la adresa acestor angajate – funcționar public. Au făcut Primăria de râs!

Un lucru bun este totuși faptul că Avrămoiu este oarecum bine văzută administrativ, lăudată fiindu-ne de oameni din afara Primăriei, descriind-o ca fiind o fată muncitoare și care se implică și și-ar face treaba destul de bine, neînțelegând de ce în viața privată recurge la astfel de „obiceiuri”. Cu toate astea, deci, partea privată a ei este praf și cunoscută tuturor. Păcat! Mulți spun că „piaza rea” din viața ei este Mădălina Cotar, aceasta fiind de fapt cea care „a stricat-o”. Hai, nu o mai lungim, chiar dacă ar mai fi multe de spus.

Mircia Gutău,

Contactat pentru un punct de vedere, chiar în biroul de la etajul 1 al Primăriei, a refuzat categoric să vorbească despre acest subiect, neputând totuși să ascundă disprețul față de cele întâmplate și față de tot ce au însemnat Prală/Cotar/Avrămoiu în ultimii doi ani, efectiv scârbit. Acum conștientizează ce rău i-au făcut „adolescentele administrative”. În urma discuției, alte subiecte au fost atinse, dar majoritatea au rămas doar la stadiul de discuție, fără un punct de vedere. De fiecare dată, vom insista să obținem răspunsuri în baza Legii 544/2001 – informațiile de interes public.

În atenția noastră este în continuare Mădălina Avrămoiu și Mădălina Cotar, pentru cea din urmă primind săptămânal informații, cum ar fi – că de la Polo a trecut și ea la BMW, în continuare bagăbani la mașinuțe, că împrumută bani de la diverse persoane (handbaliste/directori/politiceni și poate nu numai, ), că activitatea de „dealer” auto o autorizează să fie vânzător intermediar și multe altele. Poate și deputatul Neață ar trebui să se uite mai atent cu cine lucrează, luând-o de curând iar sub aripa sa. Citiți-ne toate subiectele, merită!

În loc de concluzii,

Mircia Gutău de data asta ne-a surprins, a procedat corect și cu siguranță va urmări mult mai atent activitatea celor două Mădăline. Avrămoiu, Cotar, Primăria Râmnicu Vâlcea este o instituție publică, nu un podium de prezentare modă și agățat colaboratorii.

Theodora Prală și-a încheiat activitatea în Primăria Râmnicu Vâlcea, începând cu 1 noiembrie 2021

Mădălina Avrămoiu va fi mutată la Direcția Socială începând cu 15 noiembrie 2021

Mădălina Cotar…veți vedea…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.