1,955 total views

…deci, printre postările ce aduc promovarea întinderilor încărcate de frumusețe și sfințenie, a celor ce conțin urări de bine ori printre cele critice la adresa Guvernului, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne arată  și toate sectoarele de drum pe care intervine cu colegii de la RAJDP. Vedem, din postările domniei sale, că Regia are în derulare execuția lucrărilor a mai multor drumuri județene, motiv pentru care susține că va continua să investească în această „societate profitabilă, atât pentru vâlcenii care merge pe drumurile județene, dar și pentru cei care aleg să viziteze sau să tranziteze județul Vâlcea”.  

Ultima postare, privind lucrările pe drumurile județene, se referă la DJ 701D, din zona Ciunget, comuna Malaia, unde în urmă cu 2 zile a început asfaltarea cu asfalt de la noua stație din dotarea RAJDP, „un asfalt de calitate” cum se dorește să fie pe toate drumurile județene, susține Rădulescu. Chiar dacă anul acesta a primit cu 5 milioane lei mai puțin pentru drumurile județene, Rădulescu afirmă că este alături și de comunitatea din Malaia, unde vor continua lucrările de asfaltare pe acest drum, iar anul viitor, acest drum să fie asfaltat, din DN7 A, pe Valea Latoriței și până la Ciungetu.

Gheorghe Dinculescu, fost director la sucursala Hidroserv Râmnicu Vâlcea, este la primul mandat de primar, dar cu toate astea deja are mari probleme cu o parte din consilierii locali. Din surse bine informate, se pare că în Malaia se fac achiziții suspecte și la costuri supraevaluate.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.