201 total views

Centrul de Informare și Promovare Turistică din Călimănești va fi dotat cu echipamente moderne, dă asigurări primarul Florinel Constantinescu. Centrul va fi utilat cu un sistem de prevenire a incendiilor, un sistem anti-efracție, un sistem de supraveghere video și sistem de climatizare, compus din cinci aparate de aer condiţionat.

Florinel ConstantinescuConform contractului, achiziția echipamentelor se va încheia până la finele lui 2015.
“Centrul funcționează și în prezent, dar cu dotări minime. Valoarea investiției se ridică la 300 000 de lei și sperăm că vom rezolva problema dotărilor în cel mult o lună, deși noi avem termen până la finele acestui an. Turiștii vor putea afla informații despre stațiunea Călimănești, în primul rând, dar și despre alte stațiuni din județ. De asemenea, le vom pune la dispoziție hărți și le vom oferi informații cu privire la diverse trasee turistice”, a precizat primarul Florinel Constantinescu.
Stațiunea Călimănești este una dintre cele mai apreciate din țară, fiind preferată în ultimii ani nu doar de pensionari, ci și de tineri. Datele oficiale arată că peste 50 000 de turiști au poposit în stațiunea vâlceană doar în această vară, cu câteva mii de persoane mai mult față de alți ani.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.