87 total views

În prezent se lucrează pentru refacerea unui segment din DC 132 Stroești –Dianu, drum afectat de alunecările de teren din 2014, și pe ulița Mitu Săraru.

Velcu Tudor Istocescu

Potrivit primarului, Tudor Velcu Istocescu, lucrările de refacere a celor două drumuri sunt realizate cu bani de la Guvernul României, din fondul pentru situații de urgență. În prezent, pe DC 132, la kilometrul 3+100, se construiește un zid de sprijin, iar pe ulița Mitu Săraru se execută rigole. Autoritățile locale apreciază că cele două investiții se vor finaliza până în luna noiembrie și au deja în vedere un alt proiect, respectiv asfaltarea a 3,4 kilometri de ulițe sătești.
„Avem un proiect pentru asfaltarea ulițelor Măgura, Boalda și Mitu Săraru în valoare de 23 de miliarde de lei vechi. Licitația de execuție a lucrărilor a fost câștigată de firma AS Trans, mai trebuie doar să primim banii. Eu am fost la Ministerul Dezvoltării, am discutat cu cei de acolo și sper să primim finanțare cât mai curând pentru a putea asfalta în această toamnă măcar ulița Mitu Săraru, uliță pe care s-au executat o serie de lucrări cu bani din fondul pentru situații de urgență”, a declarat primarul Tudor Velcu Istocescu. În comuna Stroești se execută în prezent și lucrări pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă în satul Dianu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.