260 total views

….pe 2 ianuarie din țară el pleca și deși în aeroport „unii se holba” cum „neaț” de cordonul lui se agăța a nu și-l pierdea, nimeni din oraș nu știa în ce „belină” ateriza…zborul de Rusia era la 12.00:))))

Lăsând gluma la o parte, vedem un Gutău fără reacție la mesajele dure ale sportivilor (nici nu ar avea ce să spună) nemulțumiți de modul în care a selectat și premiat domnia sa performanța în sport. Oare nimeni nu i-a spus primarului că sportul este disciplina care te învață să ai caracter, să joci după reguli pentru a ști ce înseamnă să câștigi și să pierzi? Oare nu știe primarul că un sportiv se poate declara campion atunci când el se ridică și când nu poate, pentru că sportul nu construiește caracterul, ci îl dezvăluie? Se pare că NU! La Gutău, fost sportiv, toate acestea lasă de dorit și astăzi vedem cum este „lăudat” pentru evenimentul furat. Pentru că, ce semeni, aia culegi!!!

Ei sunt sportivii care au ajut curaj să-l înfrunte pe marele Gutău 

Gutău a câștigat de fiecare dată prin mese bogate, întinse pentru nepricepuți, și în general plătite de alții care și-au recuperat investițiile prin lucrări cu dedicație de la Primărie și la costuri supraevaluate. Luna decembrie a fost gazda mai multor evenimente care au mascat campania electorală a lui Gutău, iar factura a fost plătită de cetățenii orașului.

Revenim la subiectul principal și referitor la Gala Sportului Vâlcean, eveniment aspru criticat de adevărații sportivi ignorați de Gutău și Rădulescu, spunem că pe „trofeele” înmânate se așează praful, dar „amintirile” acestor sportivi vor dăinui pe veci. Și pentru că orice durere este temporară…poate dura un minut, o oră, o zi, un an, într-un final va înceta și altceva îi va lua locul. Poate alegerile din iunie 2020 vor putea șterge pentru o perioadă umilința la care mulți sportivi vâlceni au fost supuși chiar de „marele” Gutău care a ajuns să fie înjurat din ce în ce mai mult.

Iată mesajele a 4 sportivi care nu îl slugăresc pe Gutău

Alexandra Popa – „un eveniment cu lăutari și mâncare veche, unde agramații încearcă să ne cumpere voturile. Mi-e scârbă, mă, mi-e scârbă și-mi vine să vomit când încercați să legați 4 cuvinte într-o frază despre cum o să schimbați voi lumea”.

Denisa Petre, bronz la Europenele de box – „nu vreau să mai aud niciodată de acest oraș. Este o rușine ce se întâmplă”

Florin Rogojină – „Gala Primăriei a înfuriat zeci de sportivi vâlceni. Fiica mea e vicecampioană națională la box și nu a primit nici măcar o diplomă. Din păcate, Primăria și Consiliul Județean au cam făcut-o de oaie”.

Marius Băluță – „investesc în sport doar de ochii lumii, pe criterii dubioase, numai de ei știute. Iubesc tinerii care nu se vând pe o sarma și un fursec! Felicitări, Alexandra!

Nu vă convine ce face Gutău? V-ați săturat de Gutău? Ieșiți în IUNIE la VOT și TAXAȚI-L! El promite că „îi vom bate zdrobitor”..pe cine? Este clar că se referă la noi cetățenii care vom îndrăzni să nu-l votăm, el demonstrând că gașca lui ne va face să ne „înghițim” votul. Aiurea!

ÎN IUNIE, UN VOT ANTIGUTĂU ȘI VIITORUL ORAȘULUI SE VA SCHIMBA!

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l să-l citească cât mai mulți!

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.