316 total views

…și în opinia noastră, și președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu a complotat la această bătaie de joc, pentru că nu a ieșit public cu nici o declarație să critice și să condamne lipsa în masă a parlamentarilor vâlceni la ședința convocată de prefect, acceptând astfel ca prefectul să fie jignit în cel mai crunt mod. Adevărul e că prefectul i-a convocat la ziua comunei Ghioroiu unde era de mâncat și de băut și ar fi venit dacă nu era la „dracu-n praznic”.

Cine citește publicația Timpul de Vâlcea știe că nu avem amiciții cu nimeni și criticăm și lăudăm deopotrivă, iar prefectul nu a fost menajat de noi, dar ceea ce i-au făcut parlamentarii vâlceni intră în categoria unei jigniri de cel mai înalt rang. Să-l faci pe reprezentantul Guvernului în teritoriu să pice de papagal în fața celor prezenți – toți liderii de sindicate și toate conducerile societăților de pe Platforma Chimică – este un gest incalificabil. Ăștia sunt parlamentarii vâlceni!!! Aceiași cu care Marin se fotografiază pe la toate sindrofiile adminitrative din județ. S-a urcat pe scenă alături de ei, i-a promovat, i-a susținut și ei i-au întors spatele, în grup. Așadar, Marin nu are nici un cuvânt de spus, este ZERO în fața parlamentarilor.

Adrian Mugioiu – liderul Sindicatului „Sodistul”

„Nu vă e rușine? Nu vă simțiți vinovați de situația în care a ajuns Platforma? Nu vă e teamă de întâlnirea cu electoratul pe care-l batjocoriți? Ați jurat să ne reprezentați interesele, dar procedați exact pe dos. Vă implor: opriți această nebunie!”, declara public după ce la ședința stabilită, pentru 16 septembrie, parlamentarii vâlceni au sfidat invitația prefectului.

Florian Marin

„Am invitat la o discuție, în această dimineață, începând cu ora 11.00, domnii parlamentari: senator Bogdan Matei, senator Romulus Bulacu, deputat Daniela Oteșanu, deputat Ștefan Ovidiu Popa, deputat Eugen Neață, deputat Vasile Cocoș, deputat Cristian Buican, deputat Dumitru Lovin… Acestea sunt condițiile, adică eu m-am ținut de cuvânt cu privire la ceea ce v-am promis pe scări, dumneavoastră, dumnealor de la sindicate, care au participat. Mai departe… vă las pe dumneavoastră să discutați!”, declară pentru Curierul de Vâlcea.

Adrian Mugioiu

„Nu mă șteptam! Sunt șocat! N-am cuvinte… să nu vină nici un parlamentar vâlcean!? S-au îndepărtat de popor acești parlamentari… Dar nu-i nici un fel de bai, în mâinile noastre stă puterea, o să-i sancționăm cum putem. Măcar o scrisoare: «domnilor, vedeți că ați programat întâlnirea luni, când nu putem să venim fiindcă suntem după ziua comunei cutare… nu putem veni, avem treabă în Parlament…» S-au îndepărtat de popor, mai avem o zi și ne oprim, domnule prefect…Nu știu ce jocuri sunt în spate, fabrica se oprește mâine, o să vedem de pe data de 18”, a fost concluzia amară a liderului de sindicat Adrian Mugioiu. Declarație pentru Curierul de Vâlcea.

Nesimțirea parlamentarilor vâlceni


Observăm că în timp ce Platforma Chimică riscă falimentul total prin desființarea a 4000 de locuri de muncă, parlamentarii vâlceni fac lobby pentru salvarea comunităților din Munții Făgăraș.


Vâlcea se învârte după soare, economia duduie, investitorii ne-au invadat și investesc maxim în orașul nostru, suntem pe primul loc la atragerea de fonduri europene, avem apă și canal în toate comunele din județ, avem rată de șomaj 0, copiii nu abandonează școala pentru că primesc burse care îi motivează, opoziția face casă bună cu puterea și conlucrează la bunul mers al societății vâlcene, avem cele mai bune drumuri județene, locale, comunale, avem de toate și parlamentarii noștri se plictiseau și au considerat că e bine să dea o mână de ajutor și altor comunități.


Incredibil cât tupeu, câtă nesimțire, câtă nepăsare…


Platforma Chimică se apropie de faliment, se pierd locuri de muncă, zeci de mii de locuitori vor suferi, se diminuează cifra de afaceri la nivelul județului și ei salvează comunitățile altor județe. Vâlcea poate să moară, că parlamanetarii vâlceni au alte preocupări.

Vai de capul nostru, în ce hal s-a ajuns!!! Unul să comande și toți să-l urmeze!

MAI PUTEȚI RECITI

VIDEO TREI ZILE DE PROTEST INUTIL și Sindicaliștii…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.