203 total views

..asta așa, să nu spunem în titlu că recunoaște public că minte.

Singur ne-a dat cartușul să-l băgăm pe țeava pistolului și să tragem la țintă. Pentru că nu am înțeles, ce sau cine l-a mânat să iasă iar public și să vorbească de Pirelli? Și pentru că vrem, o dată pentru totdeauna, să terminăm cu subiectul Pirelli, redăm mai jos două declarații care aparțin primarului Mircia Gutău.

„S-a lansat zvonul că a venit firma Pirelli la Vâlcea și nu a vrut Gutău. O minciună grosolană pe care au reușit adversarii sa o interpreteze. Niciodată firma Pirelli nu a venit la primarul Mircia Gutău. Dacă cineva dovedește acest lucru, Mircia Gutău își retrage candidatura și mai mare verticalitate ca aceasta nu cred ca există, dar minciunile sunt atât de grosolane” …

Gazeta Vâlceană scrie:

„Acuzat de ani de zile că le-a închis ușa celor de la Pirelli și nu le-a oferit sprijinul din punct de vedere administrativ pentru ca aceștia să înființeze o fabrică de cauciucuri la Râmnicu Vâlcea, primarul Mircia Gutău ia atitudine publică în acest caz, pentru prima dată. Edilul spune că în niciun caz nu este vina sa că cei de la Pirelli nu au putut rămâne în Râmnic și au plecat la Slatina, ci totul a ținut de legislația de mediu care impunea ca fabrica să fie construită la peste 20 de km de zona urbană. Ori, în municipiul nostru nu existau terenuri libere care să îndeplinească această condiție.

Declarație publică – Mircia Gutău – 7 septembrie 2019

„…eu mă bucur foarte mult că s-a dezvoltat zona turistică. Călimăneștiul merge foarte bine și să știți că dacă s-ar face investiții și în Govora și în Olănești ar fi o nebunie. Pentru că avem ce oferi cu adevărat! Avem un nivel mediu, dar oamenii care au vochere caută efectiv zona noastră. Dar altceva ce să oferi? A venit cineva? A fost o aberație, un om redus mintal care a lansat un zvon care și acum persistă: că Gutău nu a fost de acord cu nu știu ce fabrică de cauciucuri. Trebuie să fii redus! Păi ăia când au venit, au venit prima dată la Primărie și eu am fost foarte deschis. Au zis apoi că merg la Mediu, iar cei de la Mediu au spus că trebuie să fie la nu știu câți kilometri de zona urbană. Unde găsești în Vâlcea așa ceva? S-au dus la Slatina și au găsit la țară acolo, pentru că au și mai mult teren. Dar nici vorbă că… Am avut toată deschiderea, absolut toată deschiderea”, publică tot Gazeta Vâlceană.

Pe lângă faptul că am crezut că Mircia Gutău a încetat să jignească oamenii chiar în fața camerelor de luat vederi, am crezut că a încetat să și mintă. Da, exact, să mintă! Noi știm că dumnealui minte și știm mulți și nu ar fi asta o problemă, majoritatea mințim, dar când tu singur pe toate posturile locale, și nu numai, „toci” în continuu…Mircia Gutău nu minte, Mircia Gutău nu încalcă Legea, Mircia Gutău își respectă cuvântul dat, Mircia Gutău…fapte nu vorbe, și zi de zi descoperim contrariul…


A venit firma Pirelli la Mircia Gutău sau nu?


Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.