6,777 total views

Sunt vremuri grele pentru industria alimentară, iar în vremuri grele angajații duc greul. Pentru asta, directorul unei mari companii de conserve intră sub acoperire. Așadar, astă seară mulți o vor cunoaște pe Gerogiana Mutu, Brand Manager Râureni, care a spus „da” provocării de a intra sub acoperire în propria campanie. Georgiana Mutu este moștenitoarea grupului Annabella -Râureni.

Compania a fost fondată de către părinții Georgianei, Dorina și Dan Mutu, și este o afacere de peste 100 de milioane de euro. Georgiana este fiica cea mică a familiei și s-a implicat în afacere încă din primul an de facultate. Ea va intra sub acoperire, astă seară, la PRO TV, pentru a cunoaște toate fațetele business-ului pe care visează să îl conducă în viitor. Georgina Mutu a primit propunerea de a apela la o transformare completă de look pentru a intra la munca de jos, printre angajații companiei.

Vom urmări cu real interes emisiunea, cu atât mai mult pentru faptul că tânăra moștenitoare a acceptat să intre la munca de jos, printre angajați. Să vedem la care muncă de jos, la care angajați…? Noi știm cum și de ce se plâng angajații acestei companii, cum sunt plătiți, cum li se spune că pot pleca oricând dacă nu sunt mulțumiți, alte sute stau la coadă, cunoaștem haosul prețurilor, etichetelor, a mărfii care stă pe jos în magazinele din comunele județului și nu mai continuăm, deocamdată.

Sperăm să nu se supere nimeni că ne-am permis să adăugăm o imagine ce nu are legătură cu textul, dar care prezintă realitatea. Etichete fără nici o dată de expirare a cărnii, un produs descoperit care nu te poate „împinge” să-l cumperi (carnea era uscată si urâtă ). Așadar, angajații duc greul și execută ordinele primite. Poza este din magazinul Vlădești, 7 februarie 2021, ora 13.15, un magazin unde la raft punga de pufuleți este 1.49 lei, la casă trebuie să achiți 1.59 lei si asta pentru că prețul afișat era din octombrie 2020 si nu mai avea ce căuta acolo, așa cum susține si angajatul.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.