10,133 total views

Și a fost emisiunea, mult așteptată, în care am văzut cum directorul de marketing al brand-ului Annabella-Râureni, a fost sub acoperire printre angajații săi. Așadar, aseară mulți au cunoscut-o pe Georgiana Mutu moștenitoarea grupului Annabella -Râureni, dar au avut și ocazia să vadă cum se muncește într-o seră din cele pe care le dețin, un magazin ori în fabrica de dulcețuri.

Deși am urmărit cu real interes promovarea retailer-ului local, într-un mod mai puțin obișnuit ochiului public, la un canal tv care a înțeles că are doar de câștigat exploatând un format publicitar inedit, și pentru că mulți așteaptă să vadă din partea noastră un articol în urma acestei emisiuni, am decis să nu facem jocul nimănui și să propunem noi ceva indeit cititorilor noștri. Mai exact, pentru că știm că emisiunea a fost foarte urmărită de vâlceni, vă propunem să ne transmise voi impresiile despre aceeastă emisiune. Deci, așteptăm pe adresa redacției – timpuldevalcea@yahoo.ro – punctul vostru de vedere și pe care îl vom publica integral, da nu oricum, ci asumat !

Așadar, cei care ne vor transmite opiniile vor trebui să îndeplinească următoarele condiții și să ne transmită în conținutul email-ului următoarele date:

– numele și prenumele

– număr de telefon

– o fotografie pentru identificare

– contul de facebook

Cine nu ne va transmite aceste date, alături de text, nu va fi luat în calcul. La fel, dacă după verificarea datelor transmise vom constata că acestea nu sunt reale, opinia sa nu va fi publicată. Alte condiții care trebuie îndeplinite sunt și cu privire la conținutul textului și anume – să nu conțină jigniri, ură sau comparații cu alți retaileri. În plus, dacă doriți, în text puteți face referire la o experiență trăită în magazinele brandului local – pozitiv/negativ.

Am decis să vă dăm vouă, cititorilor, această șansă, pentru că articolele publicate au avut o mare contorizare de vizualizare și distribuire, dar au avut și sute de comentarii care în procent de 95% au fost negative. Am putut astfel să vedem cât de nemulțumiți sunt vâlcenii de acest retailer care, iată, la nivel național este promovat extrem de pozitiv, un lucru ce vine în contradicție cu criticile locale. Așadar, spuneți voi cum a fost emisiunea !

Decizia noastră vine și pe fondul mai multor discuții cu terți, dar și pentru că cine și-a asumat această transformare a fost fiica antreprenorilor Dan și Dorina Mutu. O tânără care nu are ce căuta în textele noastre, fiind fără experiența necesară unei astfel de moșteniri și nici nu are de ce să suporte ea criticile nostre cu privire la părinții ei care, după ce au ajuns cine au ajuns, afișază o atitudine care nu convine angajaților.

Mai mult, vrem să se înțeleagă foarte clar că nu avem absolut nimic cu familia Mutu (cum s-a insinuat) și nici nu căutăm a aduce o imagine negativă brand-ului local. Pentru că pădure fără uscături nu există, scriem doar ce sesizăm, mai ales că totul a plecat de la o experiență personală într-unul din magazinele firmei. Sunt clientul acestui retailer, aproape zilnic, iar retailer-ul nu este atât de bun cum vrea să pară !

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.