2,968 total views

…mai ales că știi mai bine ca oricine că, concursul organizat pentru ca tu, doar tu, să poți ajunge director artistic cu ștat de plată integral, are condiții restrictive pentru cei pe care vrei să îi reprezinți, și nu numai.

ANCA OLTEANU, dacă ai DEMNITATE, renunță! Reluați concursul cu condiții participative și conform legislației în vigoare, nu… îngrădite. Demonstrează că ești capabilă să iei un concurs pe criterii de performanță și nu pe criterii politice, recitându-le mai „marilor” clasici, ode în care îi ridici în slăvi.

ANCA OLTEANU, demonstrează că ai atitudine principială! Nu-ți bate joc de munca colegilor tăi care activează în acest teatru încă de la înființarea lui. Demonstrează că meriți să fii director artistic, nu fura funcții doar pentru salariu, că nu îți ajung banii să-ți plătești ratele la apartament, cum te plângi peste tot!!! Fii cinstită/corectă și participă la un concurs unde se pot înscrie și colegii tăi și alții și demonstrează că tu meriți să ocupi acest post PROFESIONAL și nu ei!

ANCA OLTEANU, NU FURA ! Gândește-te cum te vor privi în ochi colegii tăi după acest concurs aranjat, la care tu participi de una singură și îl vei și câștiga, evident, pentru că ai primit cheia de răspuns înainte ca bibliografia să fie făcută public. Știm și noi acest lucru, oricât ai nega!!!

ANCA OLTEANU, nu e târziu să-ți faci o analiză a atitudinii de care dai dovadă de ceva timp. Colega ta, Cătălina Sima, cea mai bună actriță a Teatrului „Ariel”, cere public transparență. Nu este un strigăt de invidie, ANCA OLTEANU. Este un apel la conștiință, rațiune, integritate, incoruptibilitate. Îți sugerează să dai dovadă inclusiv de loialitate.

„Cer transparență pentru concursul de director artistic la Teatrul Municipal Ariel!!! Și bineînțeles și pentru cel de PR pentru că înțeleg că singurul candidat este tot o ea, plecată din Primărie cu scandal! Repet! Teatrul „Ariel” nu poate avea și un manager și un director artistic incompetent, mai ales acum când teatrul e în criză de actori!!! Un teatru cu, numai, 12 actori, nu poate să fie condus de trei capete: și manager și director artistic și director economic, când tu nu ai “ce pune pe masă”!!! Și acum, mai vrei să angajezi și un PR care și acela este impus doar pentru că are pile? Există deja un om, care, deși e angajat ca secretar literar, muncește cât pentru toate fișele postului și de manager și de director artistic și PR și secretar și afișe, mai trebuie să-l punem să joace și să facă contabilitate, că în rest, le cam face pe toate!!!”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.