Loading

În articolul cu titlul „adjudecat, constructorul Amărăzeanu doarme la șefa banilor europeni”, am adus în atenția opiniei publice că Mircea Amărăzeanu – SC Civil Speed SRL – constructorul abonat la lucrările pe bani publici oferite de Consiliul Județean Vâlcea, s-a mutat acasă la Andreea Popescu, șefa banilor europeni, cea care îi semnează contractele de lucrări.

Dar, după tot „scandalul” iscat între cei doi iubiți, în urma publicării mai multor articole în care am devoalat relația lor „ascunsă”, decid să plece departe de ochii lumii, „să-și revină”! Să se „împace”! Și au plecat. Mircea a dus-o pe Andreea în Dubai Mall, iar „invidioșii” ne spun că s-au cazat la un hotel – în apropierea celei mai înalte clădiri construită vreodată de un om, Burj Khalifa – unde camera a costat 500 de euro/noapte!!! Au vizitat acvariul, probabil au văzut și căluții de mare și multe alte lucruri frumoase și rare și la care rar au acces cei care lucrează la privat, dar foarte ușor cei care activează în instituțiile publice și au salarii foarte mari. Mircea are bani din profitul obținut de la lucrările pe care le face la un cost supraevaluat, dar cu toate astea calitatea lor lasă de dorit.

Am fost informați că Mircea aruncă și cu bani la lăutari, în cinstea iubirii pe care i-o poartă Andreei. Despre „activitatea” privată a celor doi suntem informați pentru că ei de fapt nu se feresc de nimeni. Se duc peste tot împreună ca un cuplu normal. Deci, „copii”, nu lăsați figurile să vă taie cheful și Andreea, dă-i la suflet tot ce vrea că el e șeful. Mircea urmează să-i ia Andreei Popescu și mașina pe care și-o dorește și despre care deja vorbește cu toată lumea – Land Rover, așa cum are și el. Așadar, Andreea Popescu lucrează zi și noapte pentru constructorul care i-a schimbat viața, gestionând și semnând contractele lui de lucrări ce au valori financiare foarte mari, bani din care și ea trăiește acum alături de el.

Andreea Popescu, DEMISIA! Și poți trăi fericită lângă Mircea Amărăzeanu, cât timp vrei tu !!! Să fim bine înțeleși: nu era treaba noastră relația voastră privată dacă la mijloc nu erau pozițiile voastre sociale. Concret, nu poți să fii și șefa banilor europeni și să te și iubești cu cel căruia îi semnezi contractele!!! Este un mare conflict de interese asezonat cu ilegalități acceptate cu știință de Constantin Rădulescu, care știe despre acest amor pe bani publici și nu face nimic în acest sens. Domnule Constantin Rădulescu, cu regret vă spunem că, până nu e prea târziu, Andreea Popescu trebuie să plece din această funcție și nu numai!!!

Este cât se poate de evident că primim de fiecare dată informații despre timpul lor petrecut împreună. Nu publicăm tot ce știm, tot ce avem, dar dacă veți continua să girați această relație s-ar putea să fim nevoiți să facem public și alte informații de larg interes. La fel de evident este și faptul că noi facem public ce se petrece în CJV și cei doi nepăsători pleacă în vacanțe exotice, ignorând gravitatea lucrurilor și punând în pericol imaginea acestei instituții. Mai mult, în acest context, imaginea domniei voastre, cea de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, este și ea una care oferă astăzi discuții nepotrivite în spațiul public.

Despre Burj Khalifa

Este cea mai înaltă cladire din lume, măsoară 829.8 m și are 163 de etaje. În vestitul zgârie-nor există chiar și apartamente. La etajul 124, dar și la etajul 148 se află două punți de observare deschise publicului larg pentru admirarea peisajului. La etajul 122 se regăsește un restaurant. Faimosul foc de artificii de Revelion se organizează/lansează de pe clădirea Burj Khalifa. Clădirea este conectată cu Dubai Mall, care până nu demult era numit cel mai mare Mall din lume, dispus pe patru etaje. În Dubai Mall, pe lânga cele 1200+ magazine renumite, se regăsesc atât un acvariu cât și o grădină zoologică subacvatică, ce găzduiesc peste 300 de specii de animale marine, inclusiv rechini și pisici de mare. În Dubai Mall mai există și un parc de distracții, un cinema, o casă bântuită, un patinoar și multe altele. În aceeași zonă se află și fântânile din Dubai, care cântă și dansează, dar și Souk Al Bahar, un centru comercial cu specific arăbesc, unde se găsesc restaurante și magazine tradiționale, dar și magazine de suveniruri.

Aici a fost Andreea Popescu cu Mircea Amărăzeanu, cheltuind profitul din bani publici și discutând următoarele contracte cu dedicație…

 

,MOTIVUL PENTRU CARE AM ȘTERS POZA  – AM FOST RUGATĂ, DE DRAGUL COPIILOR LUI MIRCEA SĂ ȘTERG POZA, CĂ LE FACE RĂU MICUȚILOR

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.