Loading

…noapte de noapte. Casa Andreei Popescu este la numai 5 minute de centrul municipiului, o locație unde cei doi își petrec împreună fiecare seară, pentru că Mircea constructorul s-a mutat la ea.

Tot acolo, probabil, discută și pregătesc și caietele de sarcini pentru lucrările pe care iubitul „chiriaș” le primește, iar ea le semnează și le gestionează conducând departamentul care-i atribuie contractele. Unde poți discuta în siguranță cum atribui contracte din bani publici, iubitului, dacă nu acasă, în liniște, cu el alături, departe de urechile și ochii angajaților ? Inevitabil seara, ca doi îndrăgostiți ce sunt, poartă și discuții despre cum ea director trebuie să facă x, y documente pentru contractul lui și cum el constructor/antreprenor trebuie să-i aducă x, y documente la avizare !!! 

BANII EUROPENI, afacere nu de familie, de iubiți !

Andreea Popescu semnează contractele pentru SC Civil Speed SRL, societate deținută de Mircea Amărăzeanu, actualul ei iubit. Consiliul Județean ne-a transmis în copie un număr de 4 (patru) contracte dintre care și cel de execuție lucrări „Modernizare DJ 703G, Jiblea-Sălătrucel-Berislăvești-Robaia-Limita Județ Argeș”, contract „câștigat” de Asocierea SC Civil Speed SRL și Regia Autonomă de Drumuri și Poduri (RAJDP), lider de asociere fiind SC Civil Speed, iar RAJDP, societatea Consiliului Județean, „sluga” lui Civil Speed !!! Tare asta ! Acesta este contractul pentru care fostul director RAJDP, Nicu Vălimăreanu, s-a pensionat așa dintr-o dată !!!

După publicarea articolelor în care protagoniști sunt președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, Adreea Popescu, director general departamentul fonduri europene, din CJ VL și Mircea Amărăzeanu, constructorul abonat la banii publici ai județului, am primit tot felul de informații care mai de care despre legăturile lor pe care noi doar le bănuiam. Astăzi, trioul Rădulescu – Andreea – Amărăzeanu, spun „invidioșii”, este unul de valoare pentru bunul mers personal. Nu facem public dovezile pe care le deținem, dar vom vorbi totuși despre ele.

Cum fac milioane de euro constructorii abonați la lucrări din bani publici,

bani cu care apoi își permit vacanțe de lux, vile și apartamente, mașini de lux, dar și iubite după pofta inimii? Se „îndrăgostesc” lulea de angajatele cheie ale unei instituții, le sucesc mintea pentru a obține ce-și doresc, contractele!. Ele, nu sunt proaste, pricep repede ce bani pot să „învârtă” cu/lângă ei, dacă le fac jocul dragostei oarbe, dar fără a se mai gândi o clipă și la consecințe. Important e momentul!

În cazul nostru, Mircea Amărăzeanu după ce i-a „sucit” mințile funcționarei Andreea Popescu, obține extrem de ușor contractele de lucrări pe bani publici. Între timp, angajata statului român ajunge să-i gestioneze profitul firmei în privat, iar pentru acest bonus chiar să-l primească în casa ei, noapte de noapte. Mai mult, la schimb, Amărăzeanu îi renovează casa de la Olănești, în 2020, o duce în vacanțe precum cea recentă (săptămâna 7-13 iunie 2021), în Dubai, unde camera se pare că a avut un cost de 500 euro/noapte, și urmează să-i ia și un Land Rover (chiar Andreea se laudă că își va schimba mașina, în curând) și poate și alte mofturi feminine.

Nimic nepotrivit. Numai că, tot luxul se achită cu bani din profitul firmei, că din altă parte Mircică nu are de unde!? Deci, bani publici care provin din lucrările executate de el prin societatea sa SC Civil Speed SRL, la costuri supraevaluate și de proastă calitate cum se plâng majoritatea (primari, cetățeni). Această societate nu are lucrări private, ci doar lucrări publice!!!

Așadar, Andreea Popescu lucrează zi și noapte pentru constructorul Mircea Amărăzeanu, gestionând și semnând contractele de lucrări ce au valori financiare foarte mari, bani din care și ea trăiește acum alături de el. Andreea Popescu a semnat contractul mai sus menționat în valoare de – 64.123.130 lei – contract pentru care Mircea Amărăzeanu a depus garanția de bună execuție în valoare de – 6. 413.313 lei, sumă ce-i va fi restituită după aprobarea Recepției, la terminarea lucrărilor !!! Deci, 6 milioane de lei blocați, așa cere legea.

Constructorul Amărăzeanu chiar are „stivă” de bani depozitată undeva,

dacă își permite astfel de sume ca și garanții, pentru că din această sumă, 30% o va primi înapoi abia după 5 ani, adică după durata perioadei de garanție, iar diferența de 70% e departe și ea de restituire. Acum, deși instituția la data de 9 martie 2020, data încheierii contractului, avea director general la departamentul fonduri europene – Carmen Alexandrescu – contractul este semnat de director general adjunc – Andreea Popescu – cu „pentru” !!! Oare de ce ? Concursul pentru funcția de director adjunct l-a „câștigat” la începutul anului 2020 (ianuarie-februarie). Un alt concurs la care doar ea a participat !!! De ce acest contract este semnat de iubita constructorului cu „pentru”, în condițiile în care ea participă la ședințele de dezbatere a acestei lucări, alături de el? Nu pentru că era deja iubita lui și crezând că astfel nu o poate acuza nimeni de o „incompatibilitate” ?Aceste șmecherii administrative trebuie cercetate de organele statului abilitate a verifica înșelătoriile marca PSD.

În imaginea atașată articolului, Andreea Popescu alături de Mircea Amărăzeanu, președintele CJ, Rădulescu Constantin și fostul director RAJDP, Nicu Vălimăreanu. Andreea stă chiar lângă iubitul ei în incinta instituției și participă la discuțiile privind gestionarea contractului pe care acesta l-a câștigat.  Rădulescu avea și are cunoștință de legătura lor amoroasă, cu toate astea acceptă acest trafic de influență, cu bună știință.

Vom reveni,

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.