Loading

Încă din luna mai a acestui, când era cunoscut faptul că va candida, actualul viceprimar Virgil Pîrvulescu, a atras atenția că există probleme foarte mari la CET Govora și că este la un pas de faliment. Atunci, Gutău și Rădulescu spuneau că Pîrvulescu nu știe ce vorbește, nu se documentează și doar se află în campanie electorală, mințind populația municipiului. CET Govora, astăzi, ne demonstrează contrariul publicând pe site-ul oficial anunțul de licitație care deja a fost susținută, joi începând cu orele 11.30, la sediul CET Govora. 

„Adevarul iese întotdeauna la suprafață, iar astăzi toată lumea a aflat cine a spus adevarul și cine a mințit. Astăzi bunurile, imobilele și terenurile CET GOVORA sunt scoase la licitație. Primăria Râmnicu Vâlcea trebuie să se implice în această licitație, dintr-un motiv extrem de simplu: nu putem lăsa căldura orașului în mâinile unui privat, care poate să impună orice preț dorește. Alianța pentru Râmnic a depus astăzi la sediul primăriei un referat de aprobare prin care solicităm demararea unui studiu de fezabilitate privind construirea unei centrale termice în cogenerare. Mai mult, solicităm primarului să introducă pe ordinea de zi a ședinței ordinare din această lună un proiect de hotărâre prin care Primăria să participe la licitația privind CET GOVORA. Locuitorii acestui oraș au nevoie de CET GOVORA, nu mai este timp de jocuri. Solicităm domnului primar să lase orgoliul la o parte și să facă demersurile necesare implicării la licitație. Nu mi-aș fi dorit să avem dreptate în luna mai, dar din păcate realitatea de astăzi ne dovedește că ne aflăm în pragul unei crize. Este timpul să acționăm acum și să ne asigurăm că râmnicenii nu rămân fără căldură”, informează viceprimarul.

Anunț de licitație (accesează link) – CET Govora

Anunt privind vanzarea prin licitatie publica, competitiva, cu strigare, cu pret in urcare a unui pachet de active (bunuri imobile si mobile), proprietatea – CET GOVORA Euro Insol SPRL, administrator judiciar al CET GOVORA S.A. organizeaza in data de 10.12.2020, ora 11:30, la sediul CET GOVORA S.A. din Municipiul Ramnicu Valcea, str. Industriilor nr. 1, judetul Valcea, licitatie publica, competitiva, cu strigare, cu pret in urcare, avand ca obiect valorificarea unui pachet de active (bunuri mobile si imobile) pornind de la valoarea de piata stabilita in raportul de evaluare, respectiv 8.222.948 Euro (exclusiv T.V.A.) Bunurile ce fac obiectul prezentului regulament de vanzare se vand in bloc.

Descrierea detaliata a activelor ce cuprinde denumirea bunurilor si principalele caracteristici tehnice poate fi comunicata ofertantilor in urma unei solicitari formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu si office@cetgovora.ro. Participarea la licitatie este conditionata de achizitionarea caietelului de sarcini. Caietul de sarcini privind conditiile de participare la licitatie poate fi achizitionat de la sediul CET GOVORA S.A. din Municipiul Ramnicu Valcea, str. Industriilor nr. 1, judetul Valcea dupa plata sumei de 1.500 lei, exclusiv TVA in contul Cet Govora S.A deschis la Alpha Bank Romania S.A.– Sucursala Ramnicu Valcea, respectiv RO93BUCU1781215948545RON.

Prezentarea CET Govora S.A. poate fi consultata pe site-ul Euro Insol www.euroinsol.eu, pe site-ul CET Govora S.A. www.cetgovora.ro sau poate fi comunicata ofertantilor in urma unei solicitari formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu. CET Govora SA este principalul furnizor de energie pentru societatile comerciale situate pe Platforma Industriala Sud si pentru municipiul Ramnicu Valcea. Dat fiind caracterul nestocabil al produselor sale: energie electrica, energie termica sub forma de abur industrial si energie termica sub forma de apa fierbinte, productia la CET Govora se realizeaza in flux continuu, in raport de necesarul consumatorilor. CET Govora se afla pe fluxul principal al resurselor energetice catre principalii furnizori de produse industriale ai judetului Valcea.

Pachetul de active proprietatea CET GOVORA SA ce face obiectul procedurii de vanzare prin licitatie publica, competitiva, cu strigare cu pret in urcare este compus din cladiri, teren in suprafata totala de 92.882 m.p., echipamente si instalatii pentru producere apa demineralizata si dedurizata, statia electrica de conexiuni de 110 kV, gospodaria de combustibili ce cuprinde la randul ei cladiri, teren in suprafata totala de 188.656 m.p. si echipamente depozit de carbune, precum si racordul de gaze naturale din retea – utilizare gaze SRMP Transgaz. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la telefoanele: 021/3354509 si 0724.232.957.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.