1,344 total views

….pentru înmânarea Titlului de Cetățean de Onoare și care trebuia să fii avut loc înainte de înmânarea acestui Titlu și pentru oamenii de afaceri -Mutu, Tudor, Boromiz. Deși Regulamentul IMPUNE înmânarea Diplomelor imediat după ședința de Consiliul Local, festivitatea are loc la 3 luni după ședință.

La momentul festiv surpriză care a avut loc marţi, 24 septembrie, la reuniunea Comitetului Director al Asociaţiei Seniorilor din Educaţie, Ştiinţă şi Cultură Vâlcea, primarul Mircia Gutău împreună cu viceprimarii au înmânat Diplomele de Cetăţeni de Onoare profesoarelor Carmen Farcaş şi Victoria Gibescu, care au primit cea mai înaltă distincţie acordată de Municipalitatea Râmnicului la finele lunii iunie pentru „contribuţia la dezvoltarea învăţământului din municipiul Râmnicu Vâlcea, a culturii şi educaţiei locale”.

Cu această ocazie, primarul a declarat că nu putea fi ales un cadru mai potrivit pentru un astfel de eveniment decât în faţa celor mai distinşti seniori din domeniul educaţiei, în care cele două titulare ale acestei distincţii au făcut performanţă timp de decenii. De asemenea, edilul, i-a anunţat în premieră pe cei prezenţi că, de la finele acestui an, îşi vor putea desfăşura activităţile în noile spaţii – generoase şi complet dotate – ce vor fi date în folosinţă la „Arenele Traian”, anunţ primit cu mare bucurie de toţi cei prezenţi.

Preşedintele asociaţiei, Gheorghe Pantelimon, a mulţumit conducerii Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru tot sprijinul acordat structurii pe care o conduce, subliniind că din totalul de aprope 180 de membri, şase seniori sunt beneficiari ai Titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea: profesoarele Carmen Farcaş şi Victoria Gibescu, avocatul Paul Angelescu, profesorul şi antrenorul Laurenţiu Stilea, prof. univ. dr. Alexandru Popescu-Mihăeşti şi părintele arhimandrit Veniamin Micle.

 


NU MAI PUNEȚI LA SUFELT CĂ REGULAMENTUL ȘI DE ACEASTĂ DATĂ A FOST ÎNCĂLCAT, IMPORTANT ESTE CĂ ÎN SFÂRȘIT FESTIVITATEA A AVUT LOC…


 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.