1,359 total views

1. Ultimul loc de joacă inaugurat, e așa de frumos încât, la inaugurare, Mircia Gutău, Eusebiu Vețeleanu și Carmen Preda s-au apucat de jucat. Atât de mult încât, pentru eliberarea tiribombei, a fost nevoie de intervenția în forță a unui copil sătul să-și aștepte rândul la joacă.

2. În ultimele 16 luni,  Mircia Gutău și-a doborât recordul personal la inaugurat locuri de joacă în Râmnicu Vâlcea, record deținut încă din 2006. Astfel, el a trecut la level 32, fiind primul primar din țara noastră care atinge acest nivel.

3. Atât de eficientă a devenit Primăria sub comanda lui Mircia Gutău încât inaugurează câte un loc de joacă de fiecare dată când MegaCeasul de 100.000 euro anunță ora exactă.

4. Un vâlcean ne-a semnalat că, atunci când s-a întors din UK,  unde fusese plecat pentru 2 luni la cules de banane, și-a găsit curtea casei transformată într-un loc de joacă. Răspunsul Primăriei a fost că : “Inițial locul de joacă a fost proiectat la 400 metri distanță, dar pentru că acolo nu mai era loc am decis realizarea lui în primul spațiu disponibil”. 

5. Se zvonește că firma care realizează locurile de joacă a doborât recordul național la viteză de sifonat bani dintr-un buget local.

6. O asociație de locatari din oraș, supărată că nu mai are și ea spațiu pentru un loc de joacă, a cerut primarului să facă pentru fiecare locatar câte un miniloc de joacă în balcon.

7. Părintele Pomohaci a solicitat oficial Patriarhiei să fie mutat în parohia de la Catedrala din Ostroveni pentru că acesta este singurul lăcaș ce are în curte un loc de joacă pentru copii.

8. Încă o veste bună! Pentru că a avut rezultate extraordinare la inaugurara locurilor de joacă, Mircia Gutău va reprezenta România la Campionatele Mondiale de Realizat Locuri de Joacă, unde este premiat primarul care reușește să ianugureze cel mai scump loc de joacă în cel mai scurt timp. Suntem fermi convinși că nu ne va face de rușine! Are centura neagră cu 5 dan …

În caz ca ai mai auzit și tu ceva neștiut despre locurile de joacă din Râmnicu Vâlcea și ctitorul lor, nu ezita să împărtășești asta cu noi 🙂

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.