1,287 total views

Printr-o trompetă spartă deja (am avut noi grijă) a fițuicii sale de casă ”dezinteresată” în a-i publica atacurile nefondate, neargumentate și nesusținute cu probe materiale, candidatul PSD-ului, Gheorghe Nițu, (atenție, Costi Rădulescu, la ce ai în curte!!) continuă seria loviturilor sub centura primarului Pirneci.

sursa foto/arenavalceana.ro

NG”…primarul a intrat pe proprietatea mea fără mandat, așa, la tupeu. Nu fur nicio apă, cum spune el și îl voi invita în instanță să  dovedească această mizerie, dacă poate”, spune Nițu. Noi spunem că poate! O să-i fim martori în instanță, dacă e cazul (deși nu credem), deoarece chiar ne crezi proști pe toți, domnule Nițu. Am văzut cu ochii noștri un robinet ascuns de un palet, de care era legat un furtun de plastic de culoare verde. Când primarul a deschis robinetul, la celălalt capăt al furtunului a țâșnit un jet puternic de apă. Și nu eram singuri. Eram însoțiți de niște funcționari din primărie și de șeful de post, care au asistat și ei la ”spectacolul” apei sustrase.

”Acolo există o țeavă, dar nu făcută de mine, ci primarul și constructorul au pus-o. Rețeaua trece prin curtea acelei anexe- proprietatea mea (care anexă că e ditamai viloiul). Mai mult, anul trecut, am făcut la primărie o cerere de branșare la rețea și nu s-a aprobat. În final nu m-am branșat. Primarul mi-a cerut 3 milioane, așa, fără chitanță, fără nimic. Nu a dat chitanțe nimănui din comună. E grav! Banii s-au dus la primar în buzunar. Cetățenii pot confirma. Încă mă gândesc dacă să mă duc sau nu la DNA să spun tot ce știu”, insistă Gheorghe Nițu.

Părerea noastră este că trebuie să faci plângere la DNA, domnule, altfel intri la tăinuire și poate chiar la complicitate. Înainte să te apuci de scris, află că nu primarul Pirneci a executat fizic investiția alimentare cu apă, ci constructorul. Muncitorii acestuia au făcut branșamente localnicilor peste programul de lucru, contra cost. Ce chitanțe să le dea din moment ce lucrărire de branșare peste program s-au făcut la mica înțelegere, fără știința primarului? Deci, domnule candidat, pentru o mai bună percepție a realității și mai ales pentru dovedirea bunei credințe, vă rugăm să faceți publică cererea de branșare la rețea pe care ați făcut-o primăriei și să faceți dovada celor 3 milioane cerute de primar, ”așa, fără chitanță, fără nimic”, adică la mișto!

Referitor la ”țeava” care, recunoști că există pe proprietatea dumitale, spui că rețeaua trece prin curtea acelei ”anexe”. Nimic mai neadevărat. Rețeaua trece pe drumul principal, de unde s-au legat trei familii de pe ulița dumitale, executând o prelungire până la casa domnului Trăneci. Din acea prelungire sunt alimentate două familii, a dumneavoastră și a domnului Gheorghe Trăneci.  Amândoi ați plătit investiția, cu diferența că Trăneci s-a branșat legal. Pe același aliniament, mai există o conductă care alimentează o altă familie, branșată și ea legal. Numai dumneata nu te-ai branșat, folosind totuși, așa cum spun cetățenii din zonă, apa pentru spălatul mașinilor din dotare. Pentru acest act de ”haiducie”, primarul a fost obligat să facă o plângere la poliția Dănicei. Vom urmări soluționarea acestei plângeri.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.