1,400 total views

Apelul candidatului la Primăria Horezu, Nicolae Sărdărescu, exprimat în pagina lui de socializare, este mai mult decât mobilizator. Deși nu a făcut politică, datorită funcțiilor exercitate până în prezent, candidatul PSD – proaspăt pensionat – are o viziune clară despre ceea ce trebuie făcut în orașul olarilor, ceea ce înseamnă că a fost și este un fin observator al problemelor existente în comunitate.

sardarescu copySărdărescu cere cetățenilor orașului Horezu să fie alături de el pentru dezvoltarea comunității în ansamblul ei.
”Vă aştept să punem bazele unei echipe responsabile care să împărtăşească aceeaşi viziune şi aceleaşi valori, respectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru fiecare cetăţean şi transformarea oraşului Horezu într-un oraş european din toate punctele de vedere.
Putem continua să dăm vina pe sistem, pe conducere sau pe soartă, însă atitudinea asta nu ne va ajuta să vedem în profunzime şi să găsim soluţii la problemele existente.
Doresc să vedem mai mult decât ceea ce este la suprafaţă, pentru stabilirea cauzelor şi factorilor favorizanţi care au influenţat negativ dezvoltarea comunităţii în ansamblu, urmând ca împreună să adoptăm soluţii pentru eliminarea acestora.
Oricât de capabilă este o comunitate, fără cooperare şi dialog este supusă riscului de a nu se dezvolta.
Este foarte important să avem curajul, tăria de caracter şi determinarea unei schimbări radicale a modului în care sunt administrate resursele umane, materiale şi financiare ale Primăriei Horezu, către un singur deziderat respective, “Totul pentru comunitate!”.
Trebuie eliminate interesele personale sau de grup şi interferenţele politice în administraţia publică locală.
Principalele priorităţi ale comunităţii raportat la nivelul secolului XXI sunt:
– Sprijinirea dezvoltării demografice (natalitatea);
– Îmbunătăţirea actului de asistenţă medicală şi învăţământ;
– Crearea de locuri de muncă;
– Creşterea nivelului de trai al fiecărui individ;
– Transformarea oraşului şi a comunităţii în ansamblu într-un loc propice vieţii de zi cu zi.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.