1,235 total views

Deşi anunţaseră că vor fi prezenţi în Vâlcea cu ocazia Zilei Imnului Naţional, pe 29 iulie, au anunţat prin vocea deputatului Cristian Buican, co-preşedinte al filialei locale, că renunţă din cauza faptului că viceprimarul Ion Gigi Matei (PSD) refuză să demisioneze din calitatea de primar interimar deşi se conturase o nouă majoritate în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea.

alina-gorghiu

Cei doi lideri politici naţionali se vor întâlni cu conducerea filialei judeţene a PNL şi cu membrii şi simpatizanţii partidului. Conform declaraţiilor repetate ale liderilor naţionali ai liberalilor, până la sfârşitul anului vor fi cunoscuţi toţi candidaţii formaţiunii la funcţiile de primari ai municipiilor reşedinţe de judeţe. În acest context, nu este exclus ca Mircia Gutău să fie confirmat chiar cu acest prilej candidatul PNL la Primăria Râmnicului.
Constatând pe propria piele cât de greu sunt de convins unii jurnalişti locali de moralitatea acceptării candidaturii lui Gutău de către un partid care susţine declarativ lupta împotriva corupţiei şi apărarea statului de drept, vicepreşedintele naţional Victor Paul Dobre a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută săptămâna trecută la Vâlcea, că îi va transmite Alinei Gorghiu “ce o aşteaptă”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.