1,601 total views

Directorul adjunct al Serviciului de Termoficare CET Govora, Ion Cocleţ, a anunţat ieri după amiază că ANRE a aprobat majorarea preţului la apă caldă şi căldură la 225 lei gigacaloria chiar în momentul în care consilierii locali se pregăteau să trântească proiectul.

CL 1

Proiectul privind aprobarea preţului la facturare către populaţie a energiei termice sub formă de apă caldă, că de fierbite nu prea au parte râmnicenii, a fost introdus pe ordinea şedinţei din 31 august, dar a intrat în vigoare începând cu data de 1 iulie 2015. Situaţia a creat rumoare în rândul consilierilor locali care s-au trezit scoşi din ,,uz” de către conducerea CET Govora şi ANRE deoarece au fost puşi în faţa faptului împlinit. Consilierii au fost puşi să mimeze controlul. Liberalul Gheorghe Ioniţă, fost viceprimar al Râmnicului, a precizat că în situaţia dată consilierilor le râmâne să voteze proiectele ce ţin de CET doar pe semestrul IV, restul fiind deja puse în aplicare fără acordul lor.
Consilierul Grigore Crăciunescu s-a declarat total debusolat de majorarea practicată de CET în condiţiile în care conducerea societăţii aruncă sutele de milioane de lei pentru toaletatul copacilor din zona magistralei principale de apă caldă şi pe alte lucrări la fel de scumpe.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.