1,046 total views

Mihai Ionescu, primarul comunei vâlcene Cernişoara, una din localităţile aflate în colegiul uninominal reprezentat în Parlamentul României de liberalul Dan Niţu, se declară dezamăgit de prestaţia parlamentarului.

NIVAlesul local susţine că, de când s-a văzut cu sacii în căruţă, senatorul Dan Niţu a uitat să mai treacă prin comună ori să-l mai întrebe de sănătate. Dezamăgirea e cu atât mai mare cu cât, în urmă cu trei ani, primarul Mihai Ionescu l-a plimbat pe actualul senator ca pe sfintele moaşte, pentru a-i face campanie electorală prin toată comuna.

“Cu excepţia domnului Aurel Vlădoiu, care a fost tot timpul alături de comunitate, în această zonă am avut doar parlamentari care au venit la noi o dată la patru ani, în campanie electorală. Acum îl mai avem doar pe domnul senator Niţu, care n-a mai trecut prin Cernişoara de foarte, foarte mult timp. Mai mare ruşine nici că se putea şi numai eu ştiu cât l-am lăudat în faţa oamenilor în campania electorală din 2012. Eram convins că va face ceva pentru această comună, că ne va ajuta în vreun fel şi iată în ce situaţie suntem, a uitat de noi”, se plânge primarul Mihai Ionescu.

Primarul comunei Cernişoara nu are cuvinte prea multe de laudă nici pentru colegii săi de partid sau pentru cei care au condus destinele acestei ţări după Revoluţie.

“Mă îmbolnăvesc când văd cum au pierdut legătura cu poporul cei de SUS. În ultimii 25 de ani, la noi în comună n-a pus piciorul nici măcar un secretar de stat. Eu nu ştiu cum pot dormi noaptea aceşti miniştri, când s-a furat şi se fură atât de mult în ţara asta…Sunt sătul de hoţi şi de mincinoşi! I-am spus şi lui Dragnea că nu mai pot suporta, că am avut guverne catastrofale, că nimeni nu se gândeşte la noi”, mai spune Mihai Ionescu.

Ales primar imediat după Revoluţie, Mihai Ionescu este unul dintre aleşi locali din judeţul Vâlcea care nu s-a sfiit până acum să sancţioneze verbal derapajele politice ori să-şi critice colegii de partid.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.